dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 26.03.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Znam, mnogo vam je toga na pameti, mnogo toga biste trebali da odradite, ali suviše je lep dan da biste ga posvetili baš samo obavezama. Eto vam sutra ponedeljka, pa krenite od tog dana…a ovaj dan ostavite za odmaranje, za opuštanje I relaksaciju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Skoro pa savršen dan je pred vama. Nemojte da se obazirete ako neke osobe u vašoj blizini budu smorene, pokušajte da ih oraspoložite, jer sada to možete. Ne dozvolite da vam pokvare ovako dobro raspoloženje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas baš želite da radite sve na neki svoj, lak i lepršav način – ali je malo verovatno da će vas oni oko vas razumeti i podržati. Sa članovima porodice, ukućanima danas se razmimoilazite po bilo kom pitanju i teško je ostvariti dogovor.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ulazak tranzitnog Marsa u vaš znak – donosi vam tokom ovog dana živost I želju za akcijom. Ipak, nemojte se naljutiti ako neke osobe ne budu spremne da vam izađu u susret. Na kratko se možete oneraspoložiti zbog nečijeg odbijanja.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ovaj dan iskoristite da biste dali sebi malo oduška I uživali u životu I nekim jednostavnim radostima. U kontaktu sa onima koje volite ili u opuštenom nedeljnom ručku. Mesec je u vašem polju prijatelja I druženja – možete I na tu stranu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Hteli biste sve odjednom I da ste na sto strana, ne drži vas mesto. Ipak, neke svoje planove I želje moraćete da promenite. Kao da oni oko vas nisu na istim talasnim dužinama kao vi. Sa prijateljima se trenutno najbolje slažete.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pokušajte da se ne opterećujete situacijama koje trenutno ne možete promeniti. Ako upadnete u loša razmišljanja, pokušajte da skrenete misli na drugu stranu. Nađite zanimaciju ili popričajte sa osobama koje vam donose dobro raspoloženje.  

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Odlučite da svoje vreme posvetite prijateljima ili članovima porodice. Sigurno je da ćete se dobro zabaviti I opustiti, čak iako vas neko od njih na kratko iznervira ili vas “smori” svojim pridikovanjem. Emotivno – blagi nespokoj.  

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Velika nedoumica – da li svoje vreme posvetiti porodici, članovima familije koji žele da budete u njihovoj blizini….ili pak posvetiti vreme samo sebi, dati sebi oduška, opustiti se. Mislim da ćete malo od tog mira koji vam je potreban danas postići.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nemojte da vaši planovi ostanu baš samo na planovima. Teško vam je da se pomerite, pa je moguće da od svega što ste želeli da uradite, na kraju nećete uraditi apsolutno ništa. Nemojte to dozvoliti. Suviše je lep dan pred vama da biste ga protraćili.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Znate, neki put se može provesti dobro čak I ako su vaša finansijska sredstva ograničena. Najlepše životne radosti su besplatne – zato posvetite svoje vreme ljudima koji su vam bliski I uživajte u komunikaciji i zanimljivim dešavanjima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Emotivni partner bi jedno, vi biste drugo. Danas vam je baš teško da se usaglasite, da napravite dogovor. Pokušajte da igrate na varijantu kompromisa, mada moram priznati da će to biti teško izvodljivo. Nemojte se oboje duriti i tvrdoglaviti.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

O JE PRAVILNA NEGA KOSE TOKOM PROLEĆA
Sledeći artikal
NEGA KOSE TOKOM PROLEĆA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.