dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 26.04.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Bićete zbunjeni dešavanjima. Ništa ne ide po vašim planovima, ali se nekako sve završava povoljno po vas. Mogućnost poslovnog dogovora u tajnosti. Partnerovi postupci vas zbunjuju. Kod nekih – mogućnost tajnih kontakata.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Odličan momenat da pokrenete pozitivne promene u poslovnom segmentu. Dobro ćete razmisliti o jednom predlogu koji bi mogao biti interesantan po vas. Moguće je da varirate između dve osobe koje vas podjednako interesuju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Poslovni partner od vas zahteva ustupke na koje vi niste spremni. Ne dozvolite da drugi vode vaše poslove. Partner vam poklanja nepodeljenu pažnju. Neke krize se mogu rešiti razgovorom. Ne oklevajte da pokrenete priču.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke stvari vam nisu jasne ili imate nepotpune informacije pa je savet da ne žurite sa odlukama. Nesigurni ste povodom emotivnog odnosa u kome ste. Smatrate da druga strana preteruje u svojim zahtevima prema vama.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ne znate šta je od informacija koje dolaze tačno a šta ne, pa ćete vrlo pažljivo odmeravati postupke. Razmišljate da li vredi ponovo pokrenuti priču sa jednom osobom, iako vam se njeni postupci u prethodnom periodu nisu dopali.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Što vreme bude više odmicalo, sve ćete više biti nezadovoljni odvijanjem nekih situacija. Pokušajte, još uvek nije sve gotovo. Vaša razmišljanja u emotivnom segmentu su okrenuta traženju praktičnih rešenja za postojeću situaciju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

U prvom delu dana ćete biti statični, ali zato posle podne očekujte važne informacije koje će vam pomoći da razjasnite situacije koje vas muče. Jedna osoba pokušava da privuče vašu pažnju, ali vam trenutno ovo ne odgovara.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Kako dan bude odmicao, vi ćete sve više upadati u razmišljanja. U pitanju je i poslovni, i finansijski segment, ali mi se čini da vas danas najviše okupira sve ono vezano za emocije. Pojedine Škorpije se mogu osećati usamljeno i nesigurno.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dan koji je nepovoljan za saradničke odnose, naročito ako je potrebna neka vrsta kompromisa da bi se saradnja i ostvarila. Tvrdoglavi ste i komplikovani. Bilo bi dobro da sa voljenom osobom ne započinjete ozbiljniji razgovor.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Smorićete se kada shvatite da od  vaših nada po pitanju jednog posla ili projekta, za sada nema ništa. Ne odustajte, može doći do preokreta.. Moraćete da odložite susret sa voljenom osobom ili nekim ko vam je zanimljiv zbog viška obaveza.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dogovori mogu biti uspešni a bitno je da se vi lično aktivirate, jer će vam dosta toga ići na ruku. Sa emotivnim partnerom želite da pokrenete razgovor o jednom problemu, ali se nadate da nećete morati da se raspravljate.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Jasno vam je da morate da promenite pristup prema nekim poslovnim saradnicima, ali još uvek niste sigurni da li za to imate dovoljno snage. Oni koji su usamljeni danas će se osećati posebno nesigurno i nezadovoljno.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.