dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 26.04.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Možda je vaša impulsivnost I nervoza delimično kriva za problematiku koja je trenutno aktuelna na poslu. Teško ćete se fokusirati na obaveze, jer vam razmišljanja i brige stalno odvlače pažnju. U emotivnim relacijama dosta intenzivno.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Planovi su podložni promenama, pa se nemojte čvrsto vezivati za njih. Budite spremni da u svakom trenutku možete biti izbačeni iz takta neočekivanim dešavanjima. Teško uklapanje što se vremena tiče sa emotivnim partnerom. Emotivnijij ste nego inače.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neophodna vam je podrška od strane kolega, pa se potrudite da imate dobru i korektnu komunikaciju sa njima, mada će to biti dosta zahtevno i teško.  Mnogo sitnih obaveza vas iscrpljuje. Emotivni partner vam ne poklanja dovoljno pažnje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vrlo intenzivan i ispunjen dešavanjima dan je pred vama. Pripremite se na užurbanost i povremenu konfuziju i napetost. Zadržite hladnu glavu – sve možete završiti na vreme. U ljubavi se previše opterećujete partnerovom vernošću.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pokušajte da se prilagodite novonastalim okolnostima, iako vam to ni malo ne odgovara. Pored velikog broja obaveza, moguće je da ćete morati da završite i nešto vezano za bitna dokumenta. U ljubavi – danas uglavnom ravna crta.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta ste usredsređeni na obaveze koje imate tokom ovog dana, ali to ne znači da ćete ih obaviti bez distrakcije i nervoze. Mogućnost neočekivane ponude je pred vama. Jedna osoba počinje da odgovara na signale koje joj šaljete. Dobra komunikacija.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Trudićete se da imate korektne međuljudske odnose u kolegijalnom okruženju. Dosta sitnih obaveza – rešavajte ih na vreme i nemojte ih nagomilavati. Sa voljenom osobom može dolaziti do napetosti u komunikaciji, ali ćete se truditi da to brzo izgladite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ovaj dan doneće vam intenzivnu komunikaciju i pomalo nervoze u kolegijalnom segmentu. Neke stvari koje već dugo prećutkujete sada ćete se konačno osmeliti i da kažete. Više ne želite da ćutite I prelazite preko nekih stvari. Emotivno – solidno.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Pokušavaćete da smirenošću i posvećenošću savladavate promene koje se dešavaju i u planovima, ali i u obavljanju obaveza. Kolege koje su vam obećale pomoć mogu vas ostaviti na cedilu. Potreban vam je mir u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dosta naporan prvi deo dana, povremeno tenzija, najviše iz razloga što je teško usaglasiti se sa saradnicima i kolegama. Dobar je momenat da primetite koliko jedna osoba pokušava da dopre do vas. U postojećim relacijama  – nervoza.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Morate se prilagoditi ljudima sa kojima dolazite u kontakt, ako želite da iole ostvarite deo planova, ali će se to pokazati kao naporan zadatak. Nerazumevanje i nespremnost da vam drugi izađu u susret. Sitnija rasprava sa voljenom osobom je u najavi.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Poslovni segment neće funkcionisati najbolje. Moguće je da je to zbog preteranih zahteva od strane onih sa kojima radite, ili njihovog sitničarenja. Osećate promenu u odnosu sa voljenom osobom, ali još uvek niste sigurni šta ona konkretno donosi.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.