dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 26.06.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan je odličan da se malo rasteretite i opustite posle nerviranja i stresa u prethodnom periodu. Osećate se lako, raspoloženje je pozitivno i održavaćete dobru komunikaciju sa kolegama i saradnicima. Neki vaši stavovi po pitanju voljene osobe polako počinju da se menjaju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dobar dan, dobro raspoloženje i lepe mogućnosti da napravite neke konkretnije promene i povučete dobre poteze u poslovnom segmentu. Iako ste smatrali da nećete uspeti da ostvarite neke planove, vidite da to polako počinje da kreće u pravcu koji želite. Emotivni deo – više nego dobar.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Polako izlazite iz nekih napetih situacija i lošijih odnosa sa ljudima u poslovnom okruženju. Uspevate da pronađete zajednički jezik i sa onima najtvrdokornijima. Imate veliku podršku od strane prijatelja – ako vam je potreban savet za nešto vezano za ljubav – itekako imate kome da se obratite.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Onaj osećaj da ste na izmaku snaga polako će vas napuštati kako dan bude odmicao. Danas možete dobiti neočekivanu ponudu – neko vam daje šansu da na lakši način zaradite. Više vam odgovara društvo prijatelja jer se tu u potpunosti rasterećujete i ne razmišljate ni o čemu. Samo uživate.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vrlo intenzivna razmišljanja o budućnosti. Sumirate utiske iz prethodnih dana i pravite planove na dalje. Pokušavate da nađete način da rešite jednu situaciju. Osoba koju ste doživljavali kao prijatelja počinje da pokazuje znake naklonosti prema vama. Ni vi niste u potpunosti ravnodušni.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Uspeli ste da sredite neku poslovnu problematiku i danas ćete se malo „raspustiti“. Obavićete samo ono što je najneophodnije ili ono što ste eventualno obećali. Sve ostalo ostaje za narednu radnu sedmicu. Sa emotivnim partnerom pravite planove – mogućnost izlaska u društvu zajedničkih prijatelja.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dobro ste raspoloženi, blistate – i to svi oko vas primećuju. Sve u poslovnom segmentu funkcioniše dosta dobro i možete da se opustite. Vreme je da se više angažujete po drugom pitanju, a to su vaše emotivne relacije. Pravi je trenutak da napravite neke konkretnije poteze.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neke kockice su počele da dolaze na svoje mesto i polako osećate da se opuštate i da ona nervoza koja je prosto „kuvala“ u vama polako nestaje. Imate podršku za svoje planove. U emotivnom segmentu stoji neka forma statičnosti – više razmišljate nego što delate.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako vas još uvek muče sitnije nedoumice i nesigurnosti, ipak je dobar trenutak da pokrenete pitanja koja vas interesuju u poslovnom segmentu. Ako ne postoji „savršeni momenat“ – onda ga vi napravite svojom inicijativom. Ovo važi i za poslovne, ali i za vaše emotivne relacije.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Sa obavezama ćete zaršiti brže i lakše nego što ste planirali. Čak i povremeni zastoji neće u većoj meri uticati na krajnji rezultat. Možete biti zadovoljni. Shvatate da na neke ljude možete zaista da se oslonite. Vreme je da se opustite i doprinesete da odnos sa voljenom osobom bude bolji.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Raspoloženje vam je super, zabavljate sve oko sebe i neki saradnici vam čak mogu zameriti da ste neozbiljni. Ipak, brzo ćete ih razuveriti – kada su poslovne obaveze u pitanju, vi itekako umete da budete pouzdani. Jedva čekate susret sa voljenom osobom. Nestrpljivost i velika želja.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dobar je momenat da napravite malo bolju organizaciju svojih dnevnih obaveza. Prilično ste smireni i fokusirani, pa će sve u poslovnom segmentu funkcionisati jednostavnije. Jake mogućnosti da stupite u vrlo interesantan kontakt sa osobom preko segmenta prijatelja ili društvenih mreža.

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 07.06.2020.