The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Odličan poslovni dan je pred vama. Izuzetno ste motivisani, željni uspeha i situacije će se prilično lako otvarati pred vama. Komunikacija sa poslovnim saradnicima ide glatko i bez problema. Ove trenutke iskoristite i da pokrenete bitna pitanja u odnosu sa voljenom osobom. Lako dogovor.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Inspirisani ste i vrlo nadahnuti u poslovnom segmentu. Raščistili ste ono što vam je bilo najbitnije i sa lakoćom obavljate dnevne obaveze. Dobar odnos sa partnerima i kolegama. Pokušavate da preko zajedničkih prijatelja nešto više saznate o osobi koja vas interesuje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Šta god da danas pokrenete u poslovnom segmentu – budite sigurni da ćete ostvariti dobre rezultate i biti uspešni. Dobar je momenat i za neke dodatne zarade, a i u emotivnom segmentu bićete zadovoljni. Sa ushićenjem se prepuštate vrlo podsticajnoj komunikaciji sa osobom koja vas privlači.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Možda vam danas neke stvari i nisu po volji u poslovnom segmentu, ali generalno gledano – nećete moći da se požalite na rezultate koje budete ostvarili. Zato ne dozvolite da vas sitnice opterećuju i sputavaju. U drugom delu dana mogućnost pomirenja i dobre komunikacije sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Velika aktivacija poslovnih partnera. Druga strana je spremna da vam ponudi bolje uslove ili da vam da vrlo zanimljivu ponudu. O svemu ovome itekako vredi razmisliti. Emotivni partner menja raspoloženja, ali uglavnom nekako uspevate da se uskladite. Veče je odlično za otvoren razgovor.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Moguće je da ćete imati par neugodnih situacija u poslovnom segmentu, ali sve ovo nije toliko strašno da ne biste mogli da rešite bukvalno „u hodu“. Promenite svoj stav prema osobama koje vas okružuju.  Danas prijatelje i svoj provod stavljate na prvo mesto, ispred voljene osobe.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vrlo ste, vrlo zadovoljni time kako ste rešili neke situacije sa poslovnim saradnicima i sada već možete da se opustite, jer vidite da sve teče glatko i bez problema. Vaši potezi jesu bili odlični, ali još uvek nije vreme da se opustite u potpunosti. Odličan trenutak za susret sa partnerom ili simpatijom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

cUspeli ste da napravite jedan vrlo bitan poslovni dogovor i očekujete da vam se ovo u vrlo kratkom roku i isplati. Danas vam neko dodatno angažovanje može napuniti novčanik. Sa voljenom osobom imate vrlo intenzivan odnos i spremni ste da pređete preko situacija iz prethodnih dana.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Možda se sa nekim primedbama ili zahtevima od strane poslovnih saradnika baš i ne slažete, ali ste svesni da morate da popustite i prilagodite se. Ne brinite, možete ostvariti prilično solidan dogovor. Možda ste i svesni da niste fer u ponašanjima prema voljenoj osobi, ali to ne želite da priznate.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Previše očekujete od svojih kolega, pa zato nemojte biti razočarani ako ne ispune ono što ste ih zamolili, a oni obećali. No, nismo svi savršeni, prevaziđite ovo i nastavite dalje, ipak vas danas čekaju dosta dobri rezultati u poslovnom segmentu. Slaba komunikacija sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke informacije su vam malo unele pometnju i prosto niste sigurni kako da reagujete. Nemojte dozvoliti da ovo promeni vaše planove, nastavite onako kako ste zacrtali. Pokušavate da ne pokažete koliko ste zainteresovani za nekog, ali vaše reči i postupci vas itekako odaju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

U dosta ste boljem raspoloženju nego prethodnih dana, mada još uvek niste spremni da pristanete na kompromise sa poslovnim partnerima. I sa voljenom osobom klackate – čas želite otvoren razgovor, čas se povlačite i izgovarate. Ni vama nije jasno šta trenutno želite.

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: