dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 26.07.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Gomilu zadataka ste postavili pred sebe i daćete maksimum da ih završite. Uskakaće i neke dodatne obaveze, pa ćete možda morati da menjate prioritete. Dan za inicijativu i komunikaciju sa osobom koja vam je interesantna.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas imate važan dogovor i razmišljaćete na koji način da se postavite da biste najbolje izvukli od ovog sastanka. Moguće je da vaše ideje neće naići na odobravanje. Emotivni segment – odlično, možete se opustiti sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Zabrinuti ste jer postoji mogućnost da poslovni dogovor bude odložen. Preuzimite inicijativu i ne dozvolite da dođe do prolongiranja. Ljude sa kojima dolazite u kontakt ne ostavljate ravnodušnim – komunikativni ste, zabavni i duhoviti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Osećate se opuštenije, jer vam je jasno da ćete uspeti da rešite važnu poslovnu situaciju. Do vas dolaze vesti o finansijskom prilivu, dobitku, poklonu. Pokrenite se prema osobi koja vam je interesantna, možete započeti komunikaciju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Uspeli ste da ostvarite veći deo od onoga što ste nameravali. Komunikacija sa bitnim poslovnim partnerima teče onako kako ste planirali. Dobro ste raspoloženi i ostavićete utisak na sve one sa kojima budete dolazili u kontakt.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Svesni ste da možete uspeti da rešite problem ili poslovnu situaciju, i angažovaćete se da ovo privedete kraju. Dogovori sa nadređenima. Jaka inicijativa prema emotivnom partneru ili osobi sa kojom biste želeli da ostvarite više od prijateljstva.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Razmislite pre nego što uđete u neke dogovore. Međutim, impulsivni ste, nestrpljivi i nemate vremena za prevelika kalkulisanja. Pazite da u žurbi ne načinite propust ili grešku. Strastan i eksplozivan dan u emotivnim odnosima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nešto što vam je predstavljalo problem možete rešiti uz pomoć saradnika ili kolege. Mogućnost novčanih priliva. Želite da pokrenete komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, ali nemate strpljenja za njena promenljiva raspoloženja.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Za one stvari koje su kočile, danas dobijate još jednu priliku da ih i završite. Zato prionite na posao i angažujte se. Jedna osoba pokušava da vas animira i zainteresuje. Prija vam njena pažnja, ali niste sigurni koliko ste voljni za nešto više.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neke vaše ideje je danas lakše realizovati. Vi ste u podsticajnom raspoloženju, a i atmosfera u poslovnom okruženju je dobra, pa je lakše sarađivati sa drugima. Svoje raspoloženje uspećete da prenesete i u odnos sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vreme je da konkretizujete ili pokrenete dogovore o kojima već duže vreme razmišljate. Imate odličnu inicijativu i sada je pravi trenutak za aktivaciju. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada teče glatko i provešćete sate u razgovorima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ovo ni malo nije loš dan za bilo šta što vam je važno, pa se aktivirajte jer možete ostvariti zadovoljavajuć dogovor. Nemojte pustiti da ovaj dan prođe bez susreta sa voljenom osobom, jer su pred vama strasni momenti ispunjeni ljubavlju.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.