dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 26.08.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Malo ste nepripremljeno ušli u sve ono što se dešava tokom današnjeg dana. Previše očekujete od drugih i možete biti neprijatno iznenađeni činjenicom da se neki dogovori ne poštuju. Trudite se da pokrenete promene koje bi dovele do rešavanja situacije. Emotivna nestabilnost.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dobijate informacije koje vas ne raduju. Morate da vršite promene u planovima što vam u ovom trenutku nikako ne odgovara. Kako dan bude odmicao sve više će vas pritiskati težina obaveza koja vam je nametnuta. Ipak, potrudićete se da nađete vremena za voljenu osobu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas možete na lakši način završiti jednu obavezu. Samo je problem da li ćete imati dovoljno podsticaja i energije za tako nešto, jer ste pomalo umorni od svega što se događa. Takođe, prilika je da nesporazum ili sitnu neusaglašenost sa osobom koja vam je bitna dovedete u red.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Premalo pažnje danas posvećujete svojim obavezama i onome što morate uraditi. Misli su vam više okrenute na drugu stranu, ka emotivnim dešavanjima. Ne kažem da vaši problemi ili lepi događaji u ličnom životu nisu bitni, ali ne smete zanemarivati ono na šta ste se obavezali.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Videćete i sami da komunikacija danas počinje da zateže. Ja bih savetovala da ne odustajete od neke priče, već da je danas obavite jer ni period na dalje nije savršen, tako da ne postoji bolje vreme od ovoga. Emotivni partner je malo nervozan, a i vi reagujete na sve lako.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vodite računa kako danas komunicirate sa drugima. Ne budite isključivi niti potencirajte samo na svojoj strani priče, već otvoreni za predloge i sugestije od strane ljudi sa kojima dolazite u kontakt. Imate tendenciju da prebacujete partneru nešto što i vi radite. Budite objektivniji.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dobar je trenutak da prihvatite nečiju ponudu. Možete imati svoja razmišljanja i predomišljanja, ali suština je da je u ovom momentu to najbolje za vas. Malo tmurno raspoloženje tokom ovog dana pa vam se može činiti da su stvari crnje nego što one zaista i jesu. Više vedrine u kontaktu sa partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nemojte očekivati da se neke stvari i situacije „razmrse“ same od sebe, već se aktivirajte i uzmite učešće u dešavanjima. Ako budete pustili druge da vode, ostaćete na zapećku događaja. I u odnosu sa voljenom osobom nemojte dopustiti da se između vas dvoje uvuče ćutanje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Potrudite se da budete prisebni, i pored toga što ste opterećeni razmišljanjima o daljem razvoju situacije. Sada je bolje ne delati, nego učiniti nešto u brzini ili želji da što pre izađemo iz problema. Sačekajte da vidite u kom se pravcu stvari kreću. Povlačenje iz komunikacije sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Još jednom ste prećutali nešto zarad korektnih odnosa u poslovnoj sredini. No, ovaj put će vam to mnogo teže pasti. Čekate svoj trenutak i mogućnosti da konačno nekim ljudima kažete i pokažete šta zaista mislite o njima. U nekim stvarima preterujete, to se emotivnom partneru ne dopada.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Znate da vam neki saradnici i kolege ne žele loše stvari, pa ćete uspeti da pređete danas preko njihovih neodmerenih izjava. Ipak, moraćete da prokomentarišete da takvu vrstu ponašanja više nećete moći da tolerišete. Slabo razumevanje danas između vas i voljene osobe.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neko vas ubeđuje da biste trebali da promenite način ponašanja ili stavove prema kolegi, saradniku. Uzmite ovo u obzir i razmislite, jer je rečeno sa najboljom namerom. Moguće je da drugi u ovom trenutku vide više od vas. Nastavlja se period intenziteta sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 20.02.2020.