dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 26.10.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Na iznenađujuće lak način uspevate da rešite jednu situaciju, iako je izgledalo da ćete teško doći do dogovora. Nešto jača impulsivnost. Prema osobi koja vam se dopada nastupate suviše otvoreno I impulsivno. Pokušajte da budete taktičniji.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Od jutarnjih sati mogu krenuti pozitivna dešavanja, mada će se ona najviše vezivati za porodicu ili vaše lične prioritete. Dobar dan za finansije. Sa emotivnim partnerom dan ispunjen emocijama i strastima. Stoje mogućnosti i za nova poznanstva.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Mnogo posla je pred vama i niste u prilici da lenstvujete i rastežete ono što morate odraditi. Potrebno je da budete ažurni, iako će vam to prilično teško pasti. Shvatate da ste napravili propust prema voljenoj osobi i spremni ste da to priznate i ispravite.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke promene koje priželjkujete možete odraditi, ali samo ako se bacite na posao od ranog jutra. Ne otežite sa početkom, posle će vam samo biti teže….Osoba za koju ste zainteresovani trenutno vam ne poklanja dovoljno pažnje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pokušavate da taktizirate po pitanju nekih poslovnih situacija, ali nemojte se uplesti u sopstvene igrice…Ako pokušavate da prebacite odgovornost na drugog, moguće je da nećete uspeti u tome. Neko odbija vaše pokušaje da mu se približite.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neuobičajeno ste umorni i statični, i biće vam teže da se posvetite obavezama. „Smaraju“ vas neke situacije, ali i osobe i imaćete tendenciju da se povučete i osamite. U emotivnim relacijama može biti napetosti. Moguće distanciranje od partnera.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Možda ćete očekivati od današnjeg dana više nego što ćete dobiti, ali to nije razlog za neraspoloženje. Preispitajte svoje planove. Suviše ste opterećeni nekim pitanjima i moguće je da nećete funkcionisati na pravi način sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Osećate kako umor i iscrpljenost počinju da uzimaju maha i danas će vam trebati više odmora. Neki od vas će jedva čekati da završe sa poslom i odu da se pošteno odmore. Nedefinisano raspoloženje u odnosu sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Svesni ste da je dogovor ili saradnja koju ste pokrenuli prilično dobra, ali imate primedbe koje ćete ipak ostaviti za kasnije. Osećate pritisak od strane nadređenih. Sa emotivnim partnerom je potrebno malo truda da bi sve funkcionisalo kako treba.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

I nije vam do posla, ali shvatate da je ono što morate odraditi neophodno, a vi ste spremni da budete odgovorni. Ipak, jedva ćete čekati kraj radnog vremena, da se odmorite. Niste zadovoljni komunikacijom sa osobom koja vam je privlačna.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

U prepodnevnim satima bićete jako aktivni, ali kako dan bude odmicao, vaša pažnja će sve više popuštati. Postaćete dekoncentrisani i rasejani i postoji opasnost od pravljenja većih propusta. Pokušavate da inicirate susret sa nekim.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Uspešno ste rešili neka poslovna pitanja, ali niste zadovoljni, jer je pred vama još obaveza kojima se morate posvetiti. Razmislite o predlogu saradnika. Partner ponavlja situacije koje vas jako nerviraju. Ozbiljan razgovor i mogućnost rasprave.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za vlašku salatu
Prethodni artikal
VLAŠKA SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.