dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 27.01.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Odličan dan za pokretanje novih saradnji i komunikaciju. Druga strana će ići u sitne detalje dogovora, ali vi uspevate da na pravi način predstavite svoje predloge. Pravo je vreme za dogovore sa emotivnim ili bračnim partnerom. Ubedljivi ste.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas ste organizovani i lako možete pokrenuti neke poslovne dogovore. Istina je da vas obaveze pritiskaju, ali uspevate da pronađete dovoljno vremena i za neke nove kontakte. Sa voljenom osobom se danas lakše može doći do dogovora.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Sada možete u poslovnom segmentu lakše da se aktivirate, imate dobre ideje i možete ih prezentovati na pravi način. Voljena osoba je danas naročito dobro raspoložena prema vama i spremna da vas uljuljka i razmazi. Dobro se osećate.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U potpunosti ste okrenuti kontaktima sa saradnicima. Nemojte biti opterećeni time kako će se neki dogovori završiti – više je nego izvesno da ćete biti uspešni. Danas se i odnos sa voljenom osobom može popraviti, samo ako se potrudite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Jako naglašeno polje poslovne svakodnevice, obaveza i odgovornosti govori da trebate da zanemarite sve ostalo i da se punom parom bacite na posao. Sa voljenom osobom ostvarujete samo površnu komunikaciju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neke će se šanse pred vama otvoriti, a vi trebate da budete spremni da odreagujete. Sačuvajte prisebnost, budite odmereni i aktivni i nadajte se najboljem. Jedna osoba ostavlja veliki utisak na vas. Zainteresovani ste i priželjkujete više.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Čini vam se da neki dogovori idu sporije od vaših očekivanja, ali nema potrebe da ovu situaciju požurujete. Bolje polako, ali sigurno. Postavite se odgovorno. Intenzivno razmišljate o svom emotivnom životu i pokušavate da pronađete rešenje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas ostavite sve ostalo po strani i bacite se na dogovore sa saradnicima, ali i potencijalnim poslovnim partnerima. Možete ostvariti vrlo zadovoljavajuću komunikaciju. Isto važi i za emotivni segment – lepa reč i gvozdena vrata otvara.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Možete uraditi mnogo više od onoga što ste očekivali, pa ne oklevajte da ovu veliku današnju energiju i iskoristite. Jaka komunikacija sa osobom koja vam je srcu mila. Stvari se mogu pokrenuti sa mrtve tačke. Ne ustručavajte se i ne kočite sebe.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imate mogućnost da ostvarite dogovore od kojih biste mogli solidno zaraditi. Ne razmišljajte, pokrenite se – danas vam delovanje donosi korist. Ovo važi i za emotivni segment – pravi je momenat za priču sa osobom koja vam se dopada.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Konačno se nadate da su sve stvari došle na svoje mesto. Uspeli ste da neke nedoumice u svojoj glavi rešite i nema prepreka ka vašem cilju. Razmišljate kako da priđete osobi koja vam je privlačna i na koji način da ostvarite jaču komunikaciju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako je težina u poslu i dalje prisutna, veliku nadu vam daje komunikacija sa nekim ko vam obećava da će se zauzeti za vas i pomoći vam. Što se emotivnog dela tiče, ako ste razmišljali da li da se pokrenete prema nekome, odgovor je – da, vreme je.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.