dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 27.02.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan je najbolje iskoristiti za odmor, jer vam je to najpotrebnije. Provedite deo dana u opuštanju, ali nemojte presedeti sve vreme kod kuće. Itekako će vas razmrdati i osvežiti i komunikacija i kontakt sa prijateljima koje dugo niste videli.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan za hedonizam, dan za uživanje, dan za lepe stvari i dešavanja. Sve je nekako na svom mestu, vi se osećate dobro i najbolje bi bilo provesti vreme u pozitivnom okruženju i sa osobama koje su vam bliske. Mogućnosti proslava i izlazaka.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Niste loše raspoloženi, ali ćete jedan deo vremena provesti u planovima, u polupospanom stanju, uz dobru knjigu ili muziku. Baš i niste za neke konkretnije akcije, pa ćete verovatno biti raspoloženi samo za prisustvo partnera blizu vas.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nešto što ste planirali nećete moći da ostvarite i možete biti nervozni zbog toga. Jednostavno prihvatite da ne možete uticati na neka dešavanja. Sada je tako kako jeste. Ukoliko želite – danas sa partnerom možete rešiti neka pitanja.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vi ćete se angažovati oko prijatelja, oko ljudi koje odavno niste videli, a sigurno je da ćete se angažovati i oko emotivnog partnera. Današnji dan će proći brzo, a vi ćete otpustiti negativnu energiju koja vas je držala. Šetajte, krećite se.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ovaj dan nije za sedenje kod kuće i za razmišljanje o obavezama koje vas čekaju u narednoj sedmici. Organizujte se sa prijateljima, emotivnim partnerom – za neku šetnju, kupovinu, izlet, vreme u prirodi. Prijaće vam i opustiti vas.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

U prvom delu dana možete biti raspoloženi i zainteresovani za druženje sa prijateljima, ali će drugi deo dana doneti nešto lošiju energiju. Doduše, lako je moguće da u zdravstvenom smislu nećete biti baš najbolje. Pojedinima prehlada, nazeb.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Možda niste planirali da se vidite sa nekim ko vam je jako važan, ali će te to ipak uraditi. Doduše, nisam sigurna da će to biti emotivni partner, ali provod vam je zagarantovan…Pojedini će ovaj trenutak iskoristiti da se susretnu sa osobom o kojoj razmišljaju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

I vama je ovaj dan u gore dole fazonu. Doduše, imaćete toliko obaveza u prvom njegovom delu, da je lako moguće da drugi deo dana morate provesti odmarajući se i relaksirajući. Pojedini Strelčevi mogu imati i manjih zdravstvenih tegoba.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

I današnji dan je posvećen porodičnim ili društvenim obavezama. Niko ne pita da li ste baš ekstatični što morate prisustvovati svemu ovome, ali shvatate da je to vaša dužnost i obaveza. Bolje raspoloženje u popodnevnim časovima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Bolje danas prećutite neke stvari. I kada je emotivno ili bračno partnerstvo u pitanju, i kada su porodični ili prijateljski odnosi. Ako budete krenuli sa pričom, lako je moguće da se sve razbukta u nekom neželjenom pravcu. Ne treba vam to.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ako se drugi ponašaju loše prema vama, ne uzvraćajte im na isti način. Tako ćete potencirati na još većem razmimoilaženju, a i osećati se loše. U prvom delu dana ste statični i zabrinuti, ali će vas tokom popodneva pokrenuti poziv prijatelja.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.