dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 27.02.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Blizu ste kraja važne obaveze ili projekta I žurite da ovo završite što pre. U dobrom ste raspoloženju, a očekujte I pozitivna dešavanja I preokrete na poslu. Najbolje je da popodne iskoristite uživajući u opuštajućoj atmosferi sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

I vi ste spremni da izađete drugima u susret, a I osobe iz kolegijalnog okruženja rado se odazivaju na vaš poziv, pa će na poslu vladati podsticajna atmosfera. Danas je pravi trenutak da pokažete ljubav, ali I da kažete stvari koje ste prećutkivali.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Lakše nego inače izlazite na kraj sa obavezama, ali I sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Iako nemate potrebnu koncentraciju, nekako se sve namešta u vašu korist. Osoba koja vam se dopada danas vas može iznenaditi inicijativom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ćete biti više nego uspešni u završavanju obaveza. Potrudite se da se bacite na sve ono što vam je u prethodnim danima predstavljalo problem. Dobra komunikacija, sklad I zajedništvo vladaće u vašim emotivnim relacijama. Izađite sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tokom ovog dana imate ogromne mogućnosti da napravite velike promene u poslovnom segmentu. Imajte inicijativu, pokrenite ono što vam je važno. U emotivnom segmentu – primećeni ste I lako privlačite pažnju suprotnog pola.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Okrenite se lakšim obavezama, jer kod vas ne postoji još potpuna fokusiranost I koncentracija. U odnosu sa poslovnim partnerima zauzmite čvršći stav. Emotivno, ovaj dan donosi lepa dešavanja, preokrete koji vam odgovaraju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Odličan I ispunjen dešavanjima dan. Bićete puni energije, koja će vam biti potrebna, jer će se vaša pažnja I posvećenost tražiti na više strana. Odličan kontakt sa suprotnim polom, dan dobar I za izlaske I za flertovanje. Provedite se dobro!

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

U potpunosti ste svoju pažnju usmerili na poslovni segment. Imate dobru komunikaciju I saradnju sa onima sa kojima dolazite u kontakt I možete sve obaviti u dogovorenim rokovima. Osoba koja vas odavno interesuje će vam pokloniti više pažnje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Uspevate da obavite dosta od onoga što ste isplanirali, a što vam je prioritetno. Danas se okrenite I završavanju ličnih ili porodičnih obaveza. Sa emotivnim partnerom možete ostvariti kvalitetnu komunikaciju. Slobodnima mogućnost flertovanja.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dan je savršen da privedete kraju dogovore ili da pribavite dokumentaciju ili dozvole koje su vam potrebne. Doduše, biće vam potrebna jača koncentracija I fokusiranost na posao. Vrlo vam je interesantna komunikacija sa jednom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sve ono što u prethodnim danima niste mogli da završite, sada je otvoreno da privedete kraju. Vi ste u odličnom raspoloženju I sve će vam lako ići od ruke. Jako vam prija komunikacija sa jednom osobom, I možete prema njoj napraviti I konkretniji potez.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Kod vas je aktuelno promenljivo raspoloženje. I u poslu i u emotivnom segmentu varirate, imate uspone i padove i drugima će biti teško da funkcionišu sa vama. Ako vam zatreba savet ili pomoć po nekom pitanju, obratite se prijateljima.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.