dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 27.03.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Niste sigurni da li je pravi trenutak da pokrenete planove koje ste danima razrađivali u glavi. Ako nemate baš sve informacije koje su vam potrebne, sačekajte. Malo napetosti u emotivnim odnosima – trenutno se ne razumete najbolje. Ne potencirajte na tenziji.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Osećate pritisak vezan za poslovne situacije koje su vam bitne. Ipak, odajete utisak osobe koja zna šta hoće. Ne dozvolite da drugi otkriju šta se dešava u vama. Umete da učinite da se partner oseća loše, jer znate njegove slabe tačke.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pokušavate da ostvarite dobru komunikaciju sa saradnicima, ali vam se čini da vaše reči baš I ne dopiru do njih. Imate osećaj da vam se neke stvari rade “iza leđa” I da nemate prave informacije. U emotivnom segmentu – ljubomora I pritisak od strane partnera.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sa malo truda možete zaobići probleme u poslovnom segmentu, jer ćete umeti da se prilagodite ljudima sa kojima radite. Mogući nesporazumi sa kolegom, ali kratkog daha. U emotivnom segmentu – otvorite se prema osobi koja vas interesuje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sami sebi namećete presiju, ali nekako uspevate da sa ovim izađete na kraj I ostvarite solidne rezultate. U emotivnom segmentu – želite razrešenje nekih situacija sa partnerom, ali ne da vi budete osoba koja inicira, pa ćete čekati drugu stranu da se pokrene.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako neka pitanja teško pokrećete, generalno ste zadovoljni rezultatima ovog dana. Čini vam se da su neki ljudi spremni da vam izađu u susret. U emotivnom segmentu – razumevanje i sklad sa osobom koja vam je draga. Naglašena nežnost.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neke obaveze ne uspevate da privedete kraju na vreme, a ne želite da se obratite kolegama za pomoć. Moraćete da date sve od sebe da biste ovo uspešno priveli kraju. Odnos sa voljenom osobom je promenljiv I utiče na vaše raspoloženje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Rešeni ste da neke obaveze konačno privedete kraju. Dan pred vama je prilično dobar, a itekako je moguće da ćete dobiti I poziv vezan za dogovor sa poslovnim partnerom. Razmišljate o nekome ko je bio deo vašeg života I ne znate da li da povučete neki potez…

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dosta posla vas očekuje, a vama koncentracija trenutno baš I nije najsjajnija. Potrudite se da se fokusirate na ono što radite, pogotovo ako imate malo vremena da ispoštujete obaveze. U emotivnom segmentu – partner je težak za komunikaciju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dosta toga je na vašoj strani, oni sa kojima dolazite u kontakt biće spremni da vam izađu u susret. Takođe, očekujte pomoć I podršku sa njihove strane. Svojim hladnim stavom odbijate osobe koje bi želele da vam se više približe.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vi biste da mnogo poslova završite odjednom, ali je malo verovatno da to možete uspeti. Pre je izvesno da ćete napraviti zbrku ili se “pogubiti” u dešavanjima. Moguć je susret sa osobom koja vam je ranije bila simpatična, ali koja će vas udaviti svojim pričama.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Oprez u bilo kojoj vrsti dogovora sada jeste potreban, jer nisam sigurna da se na pravi način razumete sa onima preko puta vas. Vrlo emotivno intenzivan dan – imaćete osećaj da ste preplavljeni ljubavlju I nežnošću prema osobi koju volite.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA SLATKI KUPUS SA PILETINOM
Prethodni artikal
SLATKI KUPUS SA PILETINOM

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.