dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 27.04.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Na pravi način uspevate da rešite jednu situaciju iako postoje velika neslaganja između ljudi koji su uključeni u celu ovu priču. Potrebu za žurbom morate kontrolisati. Sa oprezom i polako funkcionišite i u emotivnim odnosima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan za dogovore, dan za saradnje, a biće sigurno i nekih lepih iznenađenja, čak i u finansijskom segmentu. Danas su Bikovima moguća poznanstva koja će im itekako prijati. Sa partnerom dan ispunjen strastima i emocijama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

 Danas nema mesta stajanju jer je mnogo posla pred vama. Potrebno je da budete ažurni i da odredite ono što vam je prioritetno. Neprijatne situacije sa saradnicima su moguce. Često će vam danas nedostajati pažnja voljene osobe.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Teško je da danas nešto možete promeniti u poslovnom segmentu. Prepustite se toku događaja i rešavajte situacije kako budu dolazile. Možete se osećati neraspoloženo zato što vam osoba koja vas interesuje ne poklanja dovoljno pažnje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neke situacije nikako da se okrenu u vašu korist, pa ćete pokušavati da taktizirate u poslovnom segmentu. Pitanje je da li ćete uspeti da nešto konkretnije uradite. Popravljanje komunikacije između partnera i vas.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Malo ste umorniji nego inače i možete upasti u statičnost I neraspoloženje. Trenutna situacija je baš samo to – trenutna, biće vremena da pokažete koliko vredite. Napeti odnosi sa emotivnim partnerom, zbunjeni ste situacijom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako se stvari danas ne budu odvijale u onom pravcu koji priželjkujete, nemojte biti razočarani. Sačuvajte mir i ne dozvolite da vas ovo poremeti. Niste raspoloženi naročito za susret sa emotivnim partnerom. Umorni ste.  

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Mnogo ste se energetski istrošili, pa ćete jedva čekati da završite sa poslom  i odete kući. Vaše neraspoloženje je evidentno, pa bi trebalo izbegavati jače kontakte sa emotivnim partnerom, jer će pogrešno protumačiti vaše ponašanje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dogovor koji ste postigli je najbolje što se moglo u trenutnim okolnostima ostvariti. Ipak, vi niste zadovoljni. Popodnevni sati su izvrsni da izađete i ostvarite neka nova poznanstva. Ako imate partnera, stoji povremena napetost.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Bolja koncentracija, pa ćete lakše završavati sa svojim obavezama. Ukoliko zagusti i neko od kolega će biti voljan da priskoči u pomoć. Pravi je trenutak ako želite da pokrenete jaču komunikaciju sa nekim ko vam je interesantan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ćete biti aktivniji u kontaktima sa saradnicima. I današnji dan može doneti pomake i po pitanju posla, i po pitanju finansija. Pokažite dobru volju i prihvatite razgovor koji inicira emotivni partner. Potrebno je da napravite dogovor.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neka pitanja ste uspeli da rešite i da na njih stavite tačku. I neki interesantni predlozi od strane saradnika dolaze na dnevni red. Očas posla možete pokrenuti komunikaciju sa simpatijom. Nema razloga za čekanje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.