dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 27.07.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Današnji dan vam daje mogućnosti  da proširite svoje poslovanje i usmerite dešavanja u pravcu koji želite. Tokom ovog dana očekujte više brzine u dešavanjima i moguć stres i nesuglasice sa emotivnim partnerom. Ipak, ništa nerešivo.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas se trudite da napravite neki dobar dogovor. Nemojte presirati sagovornika, pustite da sve ide svojim tokom. Smatrate da voljena osoba često “ne čuje” primedbe koje joj upućujete I bićete pomalo nervozni I napeti zbog toga.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Uspeli ste da završite projekat ili obavezu koja vam je oduzimala mnogo vremena I živaca. Danas vas čekaju rasterećeniji I opušteniji momenti. Neka iznenađenja idu kroz finansijski segment – ne rizikujte mnogo. Emotivno – skroz ste dobro.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Tokom ovog dana očekujte napetost sa nadređenima, ali i sa voljenom osobom. Možda biste mogli da razmislite o svom nastupu, da ga donekle ublažite jer se danas postavljate suviše zahtevno pa je reakcija drugih potpuno prirodna.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tokom ovog dana očekujte blago nerviranje i stres kroz poslovni segment. Doduše, jednim velikim delom ćete vi ovome doprineti, jer se postavljate suviše autoritativno I kao da ste popili svu pamet ovog sveta. Budite nešto blaži u svom kontaktu sa drugima.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Suviše se opterećujete nekim situacijama I sami sebi stvarate tenziju, a onda vas ona koči u obavljanju svakodnevnih obaveza. Pokušajte da se malo opustite. Tokom ovog dana naglašeno je flertovanje ili spremnost da se upustite u neobaveznu priču.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Tokom ovog dana možete osećati nestrpljivost i biti neprijatni prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Sve je ovo posledica promena koje se dešavaju, a za koje još uvek ne znate kako će se odraziti na vas. Emotivno – više pažnje posvetite voljenoj osobi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nervoza je prisutna u kontaktima sa saradnicima. Nestrpljivi ste i pomalo ishitreni. Potrudite se makar da odnos sa nadređenima I autoritetima danas ne trpi zbog vaše nervoze. U odnosu sa voljenom osobom – što mirnije nastupite, to će biti bolje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Tokom ovog dana jake mogućnosti da napravite dogovor na brzinu koji vam može za kratko vreme napuniti novčanik. Nemojte propustiti priliku. Nekih malih pomaka u komunikaciji sa voljenom osobom može biti, ali samo na vašu inicijativu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nećete uspeti da napravite dogovor kojem ste se nadali. Takođe, ako sta radili neki dodatni posao, dobićete manje novca od očekivanog. Kontakt sa osobom koja vas interesuje će biti intenzivan. Podrška od strane voljene osobe vam je sada najbitnija.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Bićete malo isključivi u komunikaciji, možda prezahtevni ili naporni osobama sa kojima dolazite u kontakt. Pokušajte da promenite nešto u svom nastupu, da ne biste previše opterećivali druge. Emotivno – lep dan sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Često ćete imati razmimoilaženje u komunikaciji sa saradnicima. Ne potencirajte na svojim stavovima, već pokušajte da se usaglasite. Malo truda sa obe strane će biti dovoljno. U emotivnom segmentu – previše očekujete od partnera.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

FRANCUSKA SALATA
Prethodni artikal
FRANCUSKA SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.