dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 27.07.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Kako dan bude odmicao, bićete pod većim stresom jer obaveze morate završiti, a imate kratke rokove. Budite popustljiviji u komunikaciji, nije vreme za sukobe i prepucavanja. Impulsivni ste u odnosu sa voljenom osobom, budite opušteniji.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Jako se nervirate jer niste sigurni kako će se odvijati jedan poslovni dogovor. Nadali ste se boljim rezultatima i bićete  razočarani ako ne bude tako. Svoju nervozu ćete lako preneti u emotivni odnos. Pritiskate partnera.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

I vama je naglašeno nerviranje vezano za posao, mada je moguće da situacije ispadnu bolje nego što ste očekivali. Ne opterećujte se, vaše je da se potrudite i date sve od sebe. Provedite popodne sa prijateljima i voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neko će vam dati predlog ili ponudu o kojoj bi vredelo razmisliti. Evidentno je da ste uzbuđeni, ali s druge strane i zabrinuti da li ćete moći da odgovorite na nove izazove. Ne budite impulsivni u komunikaciji sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nečiji poslovni predlog vas je oduševio, jer ste svesni da biste mogli odigrati zapaženu ulogu u ovom projektu. Doduše, imaćete i vi svojih ideja kako bi se ovo dodatno moglo unaprediti. Emotivni partner će vas iznervirati, jer ponavlja iste greške.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vaše ideje jesu odlične, ali je potrebno da ih prezentujete na pravi način da bi mogle biti prihvaćene od strane saradnika. Ako ne uspete, ostavite za drugi dan. Mogućnost za novo poznanstvo koje će vas baš zaintrigirati.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nedoumice vas muče po pitanju saradnje u koju ste uključeni. Niste sigurni koliko možete da utičete na neke stvari, ali ste svesni da pojedine segmente dogovora morate promeniti. Partnera opterećujete ličnim problemima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dan je u poslu odličan, ali očekujte užurbanost, nervozu i stres. Teško ćete se fokusirati i vodite računa da ne napravite propust. Ako ostanete hladne glave, možete završiti više od planiranog. Raščistite problem sa simpatijom ili voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dan je odličan za zaradu pa ako imate  dodatne poslove, posvetićete im punu pažnju. Zadovoljni ste dogovorom koji ste postigli sa saradnikom. Niste raspoloženi za mnogo razgovora sa voljenom osobom, radije biste se prepustili uživanju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Evidentno je da imate mnogo posla i da morate požuriti, ali ste i sami svesni da vam ovo brzanje otvara prostor za propuste. Pokušajte da se organizujete i budete skoncentrisani. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi i dvoumite se.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nekom od kolega ćete održati predavanje i reći šta mu sve zamerate i koje su njegove greške i propusti. Potrebno je da se malo opustite i ne unosite nemir u radnu sredinu. Odličan kontakt sa voljenom osobom ili simpatijom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako užurban, ovaj dan će doneti dobre prilike. Stoje vam mogućnosti za iznenadne prilive, ali i za troškove, pa vodite računa gde vam novac odlazi. Emotivni partner vas zbunjuje promenama raspoloženja, pokušavate da se prilagodite.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA CEZAR SALATU
Prethodni artikal
CEZAR SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.