dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 27.07.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Na pravi način uspevate da izađete na kraj sa poslovnom problematikom i unapred se radujete dobro obavljenom poslu. Voljena osoba i vi možete razgovarati o zajedničkim planovima za kraće putovanje. Možda već tokom ovog vikenda.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Napravili ste dobar plan i imate nameru i da ga se pridržavate. Ovo će vam uglavnom polaziti za rukom, a ako i bude sitnih promena, to se neće odraziti na vas. Dan je dobar za kontakt sa voljenom osobom, ali i za druženje sa prijateljima ili izlazak sa simpatijom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pokušavate da neke situacije okrenete u svoju korist i više je nego verovatno da ćete u tome i uspeti. Ako neko bude pokušavao da vas uslovljava, brzo ćete mu pokazati njegovo mesto. Neko vam se sve više uvlači u misli.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Napravite dogovor o privatnom ili dodatnom posliću, aktivirajte se oko nekih svojih ličnih obaveza koje ste zapostavili. Emocije vas jako drmaju i potrebno vam je da provedete vreme i sa voljenom osobom. Prilika za to će se i ukazati u večernjim satima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Obavezali ste se na nešto i sada žurite da to i ispunite u zadatom roku. Malo nervoze, ali uspevate da držite situaciju pod kontrolom. Još jedna rasprava sa emotivnim partnerom koja je bukvalno od sitnice prerasla u nešto mnogo komplikovanije.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neko vas  može usloviti u smislu da možete dobiti posao ili projekat koji vam odgovaraju, ali ćete zato imati izuzetno kratke rokove da to i završite. Budite spremni da malo požurite. Vreme je da uvedete pozitivne promene u svoje emotivne odnose.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dobro uspevate da se organizujete i moći ćete da završite obaveze koje su vam od najvećeg značaja. Prija vam što i drugi primećuju da se vaš odnos prema poslu promenio. Danas je moguće da se susretnete sa osobom koja vam je već neko vreme simpatična.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neke lakše okolnosti su pred vama i osetićete rasterećenost. Moguće je da ste završili sa većim poslom ili projektom i sada se opuštate. U odnosu sa emotivnim partnerom danas će biti teško dogovoriti se oko susreta. Druga strana je suviše zauzeta obavezama.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Informacije koje stižu su vezane za novi posao ili za vaš status u poslovnoj sredini. U svakom slučaju, imaćete razloga da budete zadovoljni. U susretu sa osobom do koje vam je stalo pokažite više takta, jer ste neodmereni u svojim izjavama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ne umete da manipulišete, uvek idete iskreno i zato će vam smetati kada prepoznate lukavstvo u potezima nekih ljudi. Svako ima svoje metode i načine, nije na vama da osuđujete. Budite otvoreniji prema osobi koja vam se dopada, ona čeka vaš potez.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas odredite ono što vam je najbitnije i ne zamarajte se usputnim distrakcijama. Potrebno je da se aktivirate i organizujete, a koncentracija je bitan činilac ovoga. Moguće je da previše očekujete od emotivnog partnera, stavite sebe u njegovu poziciju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Niste sebični u pomoći drugima i nikada vam nije žao da ono što znate i umete podelite sa kolegama. Danas je moguće da vas neko na ovaj način malo i iskoristi, ali daleko od toga da vi toga niste svesni. Smetaju vam neke stvari kod voljene osobe, ali to prećutkujete.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.