dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 27.08.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Iako nemate razloga za nezadovoljstvo, danas ste smoreni i izduvani. Moguće je da su sva uzbuđenja iz prethodnih dana ostavila traga na vama, pa će vam biti potrebno više odmora i opuštanja. Komunikacija sa emotivnim partnerom klacka.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vesti koje stižu do vas su dobre, iako će realizacija onoga što ste čuli biti tek u narednom periodu. Ipak, imate mnogo razloga za zadovoljstvo. Ukoliko postoji napetost između vas i voljene osobe, možete je dosta lako regulisati u večernjim satima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Malo ste umorni došli na posao, i trebaće vam par sati da se saberete i počnete da obraćate pažnju na obaveze koje imate. Samo polako i ne žurite nigde. Razmišljate o jednoj osobi i pojma nemate kako da se na dalje postavite prema njoj.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sklonite misli u stranu i posvetite se obavezama, jer ako počnete da razmišljate o prošlim greškama i propustima – samo ćete se sneveseliti. Ne vraćajte se u prošlost ni u emotivnom segmentu – okrenite se novim ljudima u svom životu!

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Jedan problem koji vas je mučio rešavate jako brzo. Ostalo vam je još da razgovarate sa saradnikom i nadate se da će i to proći kako treba. U emotivnim relacijama danas ćete osetiti poboljšanje, ali vi morate biti inicijator promena.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nešto lošiji odnosi sa autoritetima. Umesto da se svađate, povremeno se ugrizite za jezik. Sada morate poštovati osobe koje su iznad vas. Ako se uskladite i prilagodite, možete doživeti i neka prijatna iznenađenja do kraja ovog dana.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Možda se planovi ne odvijaju brzinom kojom biste želeli, ali ne možete da poreknete da se osećate bolje nego prethodnog dana. Vidite da se ipak sve kreće ka nečemu što je pozitivno i dobro po vas. Moguće su najave unapređenja i finansijski prilivi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vi biste da promenite mnogo toga, a nemate dovoljno niti vremena niti sredstava za tako nešto. Prema tome, zadovoljite se sitnijim sređivanjima u poslu. Biće dana kada će promene biti jače, ovaj to nije. Zato se emotivno osećate više nego dobro.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Sa saradnicima možete pronaći zajednički jezik, ali budite odmereni i ne pritiskajte previše. Morate naći  ravnotežu u svom komuniciranju sa drugima. Povremeno ste previše grubi, pa to može zaparati uši i saradnicima, ali i voljenoj osobi.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Bilo bi dobro ako biste našli više vremena za odmor i bavili se samo onim obavezama koje je neophodno završiti. Malo ste opterećeni nekim stvarima, pa se to održava na vaše funkcionisanje. Emotivno danas nesklad u odnosu sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

S jedne strane – poslovno ćete postići sve ono što želite. S druge strane – emotivno ste nesigurni, nestabilni i svaki čas izgleda kao da se možete „slomiti“ u kontaktu sa voljenom osobom. Povucite se malo u tišinu i razmislite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

U poslu ovo baš i nije najpodsticajniji dan, jer ćete biti usporeni, a misli će vam lutati, pa će biti problem da se skoncentrišete i na najosnovnije obaveze. Zato je u emotivnom delu ovo fenomenalno vreme – posvetite se voljenoj osobi.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.