dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 27.08.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Uspeli ste da izgladite neke greške iz prethodnog dana u svojim bitnim relacijama. Moguće je da ćete danas dobiti pridiku od starije osobe koja vam u suštini želi dobro, ali samo hoće da vam ukaže na vaše greške. Prihvatite kritiku jer je dobronamerna.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pomalo ste umorni, a i ne osećate se baš najbolje, pa će pojedini Bikovi iskoristiti ovaj dan za odmor, leškarenje. Na žalost, biće i onih kojima će današnji dan doneti pad energije I umor, pa će vam prijati da se opustite. Malo vam popravlja raspoloženje stari prijatelj.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ste komunikativni, u pokretu, širite dobro raspoloženje gde god da se pojavite. Napravićete više dogovora i onda se „slomiti“ pokušavajući da ispoštujete sve na šta ste se obavezali. Ipak, neće vam biti teško, ponekad uživate da se ovako rastrčite.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Od ranog jutra bićete obuzeti mislima o nekom ko nije deo vašeg života, ali ne možete nikako u potpunosti da ga izbacite iz glave. Na svu sreću pa vas ovo neće držati dugo, već tamo od podneva ste kao novi. Tada ćete uzeti malo vremena samo za sebe i za opuštanje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Današnji dan je samo vaš, za sve ono šta ste namerili da uradite. Ili bolje rečeno – gde god da ste želeli da se provedete. A vaše su želje tokom ovog dana velike. I vi lično imate nameru da ih sve ispunite. Nećete stati sve do kasnih večernjih sati.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Obično kada sve ide kako treba, u jednom trenutku počnemo da se pitamo – do kada će biti ovako? Da li ću stići da uradim sve što sam zamislio? Da li će se dogoditi nešto što će pokvariti moje planove? Nemojte opterećivati sebe. Oraspoložite se malo.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Jasno je da vam se neke stvari ne dopadaju, da vam sve izgleda suviše teško i sporo za odvijanje, ali imate toliko lepih trenutaka pred vama, da nema mesta ovakvim razmišljanjima. Dozvolite voljenoj osobi da pozitivno utiče na vas, potrebno vam je to.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ako baš nemate nikakvih obaveza, nemojte samo da se ustoličite i usedite, već uhvatite prijatelja ili voljenu osobu i iskoristite vreme za malo šetnje, za rekreaciju ili samo za zabavu. Prijaće vam danas da promenite svoju ustaljenu nedeljnu rutinu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Koliko li vam se danas sve lepo namešta da odete i susretnete se sa nekim koga baš želite da vidite. Može ovo biti prijatelj, emotivni partner, ali može biti i neki zanimljivi flertić. U svakom slučaju, dobro vreme i lepi trenuci su pred vama. Uživajte.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

„Odjeci“ jučerašnje nervoze će vas pratiti i u prvom delu ovog dana. Znam da vam smeta da od ranog jutra morate da rešavate neku problematiku, ali završite sa ovim, pa izađite da ohladite glavu. Videćete da je vreme od podneva mnogo bolje, bićete raspoloženiji.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Jeste da je nedelja, ali pojedine Vodolije i tokom današnjeg dana, naročito u prepodnevnim satima, mogu da dođu do nekog novca. Doduše, ovo može biti i poklon i pozajmica…zar je važno, kada će vam dan početi kako treba? Emotivno – bolje raspoloženje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas ćete morati da se posvetite porodičnim obavezama, pogotovo ako ste u prethodnom periodu obećali da ćete uraditi nešto za članove svoje familije. Ako ste se nadali da ćete se videti sa emotivnim partnerom, bojim se da za to postoje male šanse.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za KOKTEL NEW – YORKER
Prethodni artikal
KOKTEL NEW – YORKER

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.