dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 27.09.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Tokom dana ćete osećati napetost zbog velikog broja obaveza. No, ne možete žuriti jer svakom detalju morate posvetiti dovoljno pažnje. Značajan susret tokom popodnevnih sati. Moguće je da ćete se videti sa nekim sa kim dugo planirate susret.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dobijate informacije za koje niste sigurni da li su tačne, ali vas makar na trenutak mogu uznemiriti. Ne delajte ishitreno. Korektan odnos sa voljenom osobom, mada se ispod mirne površine provlači obostrana ljubomora.  

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Tokom današnjeg dana stoji zadovoljstvo postignutim dogovorima. Dan u kojem ste dosta posvećeni poslovnom segmentu I svakoj obavezi pristupate vrlo ozbiljno. Osoba koja je zauzeta pokazuje veliko interesovanje za vas.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Iako je dan pomalo naporan, ipak sve ide po vašim planovima. Imate podršku bitnih ljudi. Danas uspevate da prevaziđete ili savladate velike prepreke. U emotivnom delu – korektan odnos sa voljenom osobom. Slobodnima – poziv iz prošlosti.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas lako nalazite zajednički jezik sa saradnicima, iako početni momenat može izgledati kao težak i komplikovan. Dobre predispozicije za finansijske prilive. Emotivno se osećate više nego dobro. Jedna osoba vam je često u mislima.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Možete očekivati manji zastoj u obavezama. Razlog je što svoju pažnju morate usmeriti na drugu stranu, ka bitnijim poslovnim pitanjima. Previše sebe opterećujete razmišljanjima o svakom partnerovom postupku. Opustite se malo.  

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dobijate predlog za koji niste sigurni da li je povoljan za vas. Druga strana može vršiti pritisak i ubeđivati vas, što će vas samo dodatno uveriti da ga ne trebate prihvatiti. Naglašene su strasti, ali i ljubomora u emotivnim odnosima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Podsticaj da napravite rezove i promene u poslu. Sledi vam bitan razgovor sa osobom koja će vas podržati u planovima i namerama. Emotivno ste zatvoreni prema voljenoj osobi, najpre zbog naglašene ljubomore koja vas opterećuje.  

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Tokom današnjeg dana lako dolazite do rešenja po onim pitanjima koja su vam važna. Intuicija vam je izuzetno naglašena I poslušajte je jer vas vodi pravim putem. Mogućnost susreta o kojem odavno maštate. Jake strasti.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imate odličnu saradnju sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Uspevate da pronađete zajednički jezik i podržite jedni druge. Mogući su troškovi koje će biti teško izbeći. U emotivnim vezama je jedna opuštena i mirna atmosfera.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ispunjenje i zadovoljstvo u poslu. Dosta toga ide lako. Iskoristite šanse koje vam se pružaju. Mogućnost tajne komunikacije sa osobom koja vam je izuzetno privlačna. Ukoliko imate partnera – malo ste zabrinuti zbog njegove finansijske situacije.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dobro raspoloženje i dobar odnos sa kolegama – postoji međusobno podržavanje i razumevanje, a samim tim – svaka obaveza i problem će se lakše rešiti ! Preko prijatelja danas možete upoznati osobu koja će na vas ostaviti jak utisak.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.