dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 27.09.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Na pravi način uspevate da rešite jednu situaciju iako postoje velika neslaganja između ljudi koji su uključeni u celu ovu priču. Potrebu za žurbom morate kontrolisati. Ako hoćete da neko istinski pojuri za vama, morate se malo igrati ljubavnih igrica.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Odličan dan je pred vama, dan za dogovore, dan za saradnje, a biće sigurno i nekih lepih iznenađenja, čak i u finansijskom segmentu. Danas su Bikovima moguća poznanstva koja će im itekako prijati. Sa stalnim partnerom dan ispunjen strastima i emocijama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

 Danas nema mesta stajanju jer je mnogo posla pred vama. Potrebno je da budete ažurni i da odredite ono što vam je prioritetno. Neke neprijatne situacije sa saradnicima moguce posle podneva. Često će vam danas nedostajati pažnja voljene osobe, koja se nešto ućutala.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Teško je da danas nešto možete promeniti, koliko god se trudili. Prepustite se toku događaja i rešavajte situacije kako budu dolazile. Možete se osećati dosta neraspoloženo zato što vam osoba koju ste od skora upoznali ne poklanja dovoljno pažnje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neke situacije nikako da se okrenu u vašu korist, pa ćete pokušavati da malo taktizirate. Pitanje je da li ćete uspeti da nešto konkretnije uradite ovom „igrom“. Moguće je da se neko poigrava sa vama i daje vam lažne nade. Razmislite o karakteru ove osobe.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Malo ste umorniji nego inače i odmah vam misli idu u nekom depresivnom pravcu. Trenutna situacija je baš samo to – trenutna, biće vremena da pokažete koliko vredite. Napeti odnosi sa emotivnim partnerom, tenzije se pojačavaju kako dan bude odmicao.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako se stvari ne budu odvijale u onom pravcu koji priželjkujete, nemojte odmah padati. Sačuvajte svoj mir i ne dozvolite da vas ovo poremeti. Na žalost, u ovakvom mentalnom stanju niste raspoloženi naročito za susret sa emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Mnogo ste se energetski istrošili oko jedne obaveze, pa ćete jedva čekati da završite sa poslom i da odete kući. Vaše neraspoloženje je evidentno, pa bi danas trebalo izbegavati jače kontakte sa emotivnim partnerom, jer će pogrešno protumačiti vaše ponašanje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Istina je da je ovaj dogovor koji ste postigli, nešto najbolje što se moglo u trenutnim okolnostima ostvariti. Ipak, vi niste zadovoljni i smatrate da je moglo bolje. Popodnevni sati su izvrsni da izađete i ostvarite nova poznanstva. Ako imate partnera, stoji napetost.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Bolja koncentracija nego u prethodnim danima, pa ćete lakše završavati sa svojim obavezama. Ukoliko baš zagusti i neko od kolega će biti voljan da priskoči u pomoć. Pravi je trenutak ako želite da pokrenete jaču komunikaciju sa nekim ko vam je interesantan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ćete biti mnogo aktivniji u kontaktima sa saradnicima. I današnji dan može doneti neke izuzetne pomake i po pitanju posla, i po pitanju finansija. Pokažite dobru volju i prihvatite razgovor koji inicira emotivni partner. Potrebno je da napravite dogovor.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Malo ste se podigli u odnosu na jučerašnji dan, i to samo iz razloga što ste neka pitanja uspeli da rešite i da na njih stavite tačku. I neki interesantni predlozi od strane saradnika dolaze na dnevni red. Očas posla možete pokrenuti komunikaciju sa simpatijom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za mimozu salatu
Prethodni artikal
MIMOZA SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.