dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 27.10.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Jeste da će vam svakodnevne obaveze doneti veliko trošenje energije i napetost, ali ćete ipak uspeti da uradite sve ono što ste planirali. Osećate jak emotivni impuls i potrebu da se jednoj osobi približite. Možete da se pokrenete, preuzimite inicijativu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U priličnoj meri ste iznenađeni informacijama koje dobijate, najviše iz razloga što niste očekivali da su povoljne po vas. Napravite plan rada i usredsredite se na bitne poslovne kontakte. Dobro za dogovore. Zainteresovanost za nekog sa kim ste često u kontaktu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Potrebno vam je malo vremena da se presaberete i adekvatno odgovorite na situacije u poslovnom okruženju. Niste očekivali ovakav razvoj događaja. Imate dobru komunikaciju sa nekim ko vam je vrlo zanimljiv, ali ova osoba ostaje nedorečena.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pritisnuti ste kratkim rokovima i trudite se da ostanete mirni u situacijama koje u vama izazivaju nervozu. Veći broj obaveza. Spremni ste za veću otvorenost prema emotivnom partneru, ali primećujete da druga strana još uvek ima blokade.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Već u prepodnevnim satima ćete uspeti da rešite veću obavezu koja vas je prilično opterećivala. Spremni ste da ostatak vremena posvetite redovnim aktivnostima, čak i da priteknete u pomoć kolegama. Niste zadovoljni odnosom sa emotivnim partnerom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako vam neki ljudi ne prijaju, ipak uspevate da održite zadovoljavajući nivo komunikacije. Poslovne obaveze vam idu lakše nego inače. Jedna osoba vam se podvlači pod kožu i često razmišljate o njoj. Ipak, ustručavate se da napravite konkretniji potez.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Svesni ste da je za neke situacije potrebno strpljenje, ali ste već prilično umorni od odugovlačenja po pitanjima koja su vam važna. Informacije koje dobijate vam daju nadu. Povučeni ste u sebe, bolji kontakt sa prijateljima nego sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

U jednom trenutku se povlačite u svoje misli i do vas je teško dopreti, dok već u drugom žurite da završite sve što imate i požurujete i one sa kojima radite. U vrlo ste čudnom emotivnom raspoloženju. Imate osećaj da je partner nedorečen.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Velika nesigurnost jer ne znate da li je pravi momenat da se pokrenete oko pitanja koja su vam bitna. Imaćete jasniju sliku u drugom delu dana. Vrebate pravi trenutak da jednoj osobi date konkretniju naznaku da vam se dopada.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Sa svih strana vas „gađaju“ informacije, vesti i bukvalno ćete morati da se rastrčite na sto strana da biste sve obavili u roku. Povremeno ćete imati osećaj da vam vreme curi iz ruku. Velika zainteresovanost za osobu koju znate preko posla.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Postoji mogućnost za greške. Bilo bi dobro da ne žurite, koliko god vas neki rokovi pritiskali. Jaki kontakti sa suprotnim polom tokom celog dana. Uživaćete u flertovanju  i zanimljivoj komunikaciji sa osobama koje smatrate pravim izazovom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ukoliko iz prethodne sedmice vučete neku problematiku, danas je možete rešiti. Dobar momenat da napravite kompromis sa kolegom sa kojim imate nešto lošiji odnos. Emotivno dosta jak dan. Pokrenite se prema voljenoj osobi ili simpatiji.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.