dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 27.11.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dosta brz dan je pred vama, sa mnogo sitnih obaveza, kretanja, komunikacije. Vreme će vam proleteti, ali ćete biti zadovoljni onim što ste postigli. Odličan je trenutak da izađete sa prijateljima ili sa voljenom osobom. Provešćete se odlično.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Iako je mnogo nezavršenih obaveza pred vama, vi ste vrlo raspoloženi da sve ovo i privedete kraju. Osećate se lako i rasterećeno i ne želite da se opterećujete nervozom i brigama. Spremni ste za svaku vrstu dogovora i kompromis sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Drugi mogu potencirati da je vreme da završite obaveze i ispunite obećanja koja ste dali, ali vi ćete se sklanjati i više posvećivati onome što je vama bitno. Vas u ovom momentu najviše interesuje emotivni segment i pažnju ste usmerili na tu stranu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sigurna sam da vas neko od kolega svojim ponašanjem „bode u mozak“ ali pokušavate da na opušteniji način razrešite celu situaciju. Ovo i jeste trenutno pravi pristup, pa isti primenite i u svojim emotivnim relacijama – dobre mogućnosti za harmoniju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Možda vama nije do posla, ali mislim da ćete to teško objasniti kolegama. Prema tome, duboko udahnit, i spremite se da prilično nevoljno, odradite ono što se traži od vas. Vama su u glavi prijatelji, želja za provodom, a možda i jedna osoba.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nadređena osoba očekuje da završite obaveze iako ste vi planirali da pažnju usmerite na potpuno druga pitanja. Možda vam se ne dopada što vam je ovo nametnuto, ali ćete pridike zadržati za sebe. Previše očekujete i zahtevate od voljene osobe.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dosta promenljivo i nestabilno raspoloženje. Ne biste trebali da preuzimate odgovornije obaveze na sebe, jer je verovatno da ćete napraviti propust. Potrebno vam je opuštanje, izlazak sa prijateljima ili voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dan za velike planove i razmišljanja o finansijskom segmentu. Moguće je da očekujete neki novac, ali takođe povedite računa da ne potrošite više nego što ste planirali. Ostvarujete komunikaciju kakvu ste priželjkivali sa nekim ko vas jako privlači.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas ćete insistirati da saradnik ispuni obaveze prema vama i nećete prihvatati izgovore. Smatrate da druga strana nije adekvatno odgovorila na vašu korektnost. Planovi vas i voljene osobe se ne podudaraju, ali ćete je pritiskati da se prilagodi vama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ako ste se nadali da ćete biti oslobođeni od obaveza, brzo ćete uvideti da vaše nade ne mogu biti ostvarene. Itekako ćete morati da zapnete da biste završili nešto što vam je povereno na rad u poslednjem trenutku. Malo vremena za voljenu osobu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Pošto ste u prethodnim danima odlagali sve ono što ste mogli odložiti, ispašće da ćete sve to morati da završite baš danas. I to u trenutku kada ste već napravili planove na drugoj strani, verovatno sa prijateljima ili emotivnim partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dobre mogućnosti za zaradu, ali teško je da će ići preko redovnog posla. Ovo će biti ili dodatno angažovanje ili  poslić koji ćete obaviti i odmah naplatiti. Došao je trenutak da se rasteretite, posvetite sebi i ljudima koje volite.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Sledeći artikal
ORASI ~ RIZNICA ZDRAVLJA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.