dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 28.01.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke situacije na poslu su komplikovanije i zahtevaju više pažnje. Ako radite sa novcem povedite računa. U emotivnim odnosima se može uvući crta ljubomore. Partneru smeta nešto što vi doživljavate samo kao zanimljivu komunikaciju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta posla je pred vama, ali imate dovoljno energije za sve. Ne samo to, želite da se dokažete pred nekim osobama, pa ćete se dodatno truditi. Neko vas podstiče na komunikaciju i intrigira vas svojim razmišljanjima i stavovima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vaša neopreznost može vam doneti materijalni gubitak. Povedite računa u saradnjama, postoje tendencije da ovde dođe do rasprava ili razmimoilaženja. U odnosu sa voljenom osobom se ponašate isključivo i ne pokazujete dovoljno dobre volje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Verovatno ćete morati da se posvetite problemu koji ste do sada pokušavali da izbegnete. Ako očekujete da će ovo proći bez problematike, očigledno je da se uzalud nadate. Bole vas neke situacije sa voljenom osobom, ali ne znate na koji način da joj skrenete pažnju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nalazite se u cajtnotu po pitanju posla, a još više vam smetaju ljudi koji vam prisustvom i upadicama odvlače pažnju. Pokušajte da se skoncentrišete na ono što vam je prioritet. U emotivnim odnosima ponavljaju se neke loše situacije.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Sve se odvija usporeno. Na sve ovo, kolega ili poslovni saradnik je u poslednjem trenutku rešio da promeni mišljenje po pitanju jednog posla i napravio vam problem. Niste raspoloženi da se susretnete niti da komunicirate sa emotivnim partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas ste baš nervozni i pod pritiskom i teško ćete podnositi i poslovne okolnosti ali i kolege i saradnike. Smatrate da je sa nekim ljudima nemoguće uklopiti se, koliko god vi to pokušavali. Bićete nervozni i u odnosu sa emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nepovoljan dan je pred vama, prvenstveno zbog toga što se možete debelo iznervirati. Moguće je da je u pitanju papirologija, ili su do vas došle informacije koje su vas iznervirale. Šta god da je, ne povlačite ishitrene poteze. Emotivno – zastoj.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Opterećeni ste dešavanjima na poslu koja remete vašu koncentraciju. Moguće je da niste vi direktan učesnik, ali će se ovo svakako odraziti i na vas. Uznemireni ste zbog toga što partner najavljuje da mora da ozbiljno porazgovara sa vama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neko vas je doživeo kao rivala i tako se i ponaša, takmičarski. Smatrate da tome nije mesto u radnoj sredini i pokušavaćete da skrenete pažnju toj osobi. Iskreno, ne bih rekla da će od toga biti bilo kakve vajde. Bolja komunikacija sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas trebate da obavite bitan poslovni sastanak, ali daleko od toga da mislite da ste spremni. Trudićete se ako možete da odložite, jer osećate da niste dovoljno dobro izanalizirali sve I pripremili se. Malo nervoze u emotivnim odnosima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pri kraju ste velikog posla i osećate da ste na izmaku snaga. Ipak, još uvek vas drži to što znate da će priznanje ili materijalna nadoknada za ovo biti vredni truda. Opterećeni ste time što vas partner pritiska po nekim pitanjima, a vi nemate želju za razgovorom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.