dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 28.01.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke lošije momente ste ostavili za sobom, dobro se odmorili i naspavali i ovog dana se osećate kao novi. Danas se možete lepo opustiti i u podsticajnoj komunikaciji sa dragim ljudima, ali i u okruženju porodičnog doma. Malo će vas nervirati sitnice kod partnera, ali ništa strašno….

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas ste rešili da ne provedete niti jedan minut kod kuće. Stoji da ćete posvetiti vreme nekim dragim ljudima, ali ćete biti u pokretu. Možete otići do nekog lepog restorana na ručak, ali svakako ćete obilaziti prodavnice, šetati se ili otići na neku rekreaciju i opuštanje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Divno je što ste vi sebi zadali zadatak da danas stignete na minimum tri strane, samo se pitam kako li ćete to uspeti da postignete. Izgleda mi da će najgore u celoj situaciji proći vaše voljeno biće, jer ćete njega ostaviti za sam kraj dana….ako uopšte i uspete da se vidite….

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U prvom delu dana ćete biti nervozni, a sigurna sam da nemate pravog razloga za to. Neke situacije ste vi prenaduvali i preuveličali. Malo sedite, razmislite – i videćete da će ostatak dana biti neuporedivo bolji, a vi se smejati svom nerviranju od jutros. Sve se da ispraviti lakše nego što mislite…

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ništa se danas neće dešavati po vašim planovima, ili ćete morati da se potrudite da ostvarite makar jedan njihov deo. Ipak, kada saberete i oduzmete – nećete se provesti ni malo loše, i pored povremene nervoze i brzine. Prijaće vam da provedete više vremena sa partnerom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vi ste tako lepo namerili da ceo današnji dan prilagodite sebi – da se opustite, uživate, i stavite na stranu sve dosadne obaveze. Željni ste da vidite neke ljude i sebi ćete ispuniti i to zadovoljstvo. Ono što je sigurno jeste da ćete potrošiti mnogo više od planiranog, ali šta sad…

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Za vas bi bilo najbolje da ovaj dan provedete van kuće. Ako kojim slučajem ostanete zatvoreni u porodičnom domu, budite sigurni da ćete postajati sve nervozniji. Potrebno vam je da ste u pokretu, pa zgrabite voljenu osobu ili dragog prijatelja pod ruku i pravac – izlazak i šetnja!

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

U prvom delu dana ćete biti zamišljeni, nesigurni, statični. Na svu sreću, pa je ovo samo kratkotrajno i ostatak svog vremena možete posvetiti planovima koje ste zacrtali za ovaj dan. Bićete dosta emotivni i u susretu sa voljenom osobom ćete svu ljubav koju osećate „sručiti“ na nju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Napravili ste zaista fin dogovor sa emotivnim partnerom ili osobom koja vam je simpatična. Ako sa nekim izlazite prvi put, bićete zbunjeni svojim osećanjima, i povezanošću koju osećate sa ovom osobom. Ne razmišljajte previše, prepustite se i uživajte u ovim trenucima!

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vi ste danas u potpunosti okrenuti emotivnim relacijama. Svesni ste da su u prethodnim danima bile napravljene greške, pa ćete se potruditi da to ispravite. Naročito je drugi deo dana dobar u emotivnom smislu – sve će prštati od ljubavi između vas i partnera.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Izgledaće kao da vaši planovi funkcionišu baš kako treba. Na žalost, već u prepodnevnim satima će doći do promene – ili će neko od vaših prijatelja otkazati ili će se dogoditi nešto što će vas gurnuti na drugu stranu. Moguće je da ćete morati da završite obaveze koje ste zaboravili.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Izgledaće kao da ćete, po ko zna koji put, nedelju provesti u kućnom ambijentu. Međutim, ovaj dan je spremio iznenađenje za vas – i to emotivne prirode. Neko će vas pozvati na susret, moguće simpatija, a ako imate emotivnog partnera – iznenadiće vas na najpozitivniji način.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.