dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 28.02.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Znam da ste nervozni i da želite da što pre završite neke situacije u poslovnom segmentu da biste mogli da tokom vikenda budete mirni i opušteni. Pokrenuće se ono oko čega ste zabrinuti. Kontakt sa interesantnim osobama preko društvenih mreža ili kroz druženje, izlaske.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas ste u vrlo solidnom raspoloženju i ono što je do vas uradićete besprekorno. Ne nervirajte se zbog nekolegijalnih poteza ili nečijeg lošeg ponašanja prema vama. Danas ćete biti više okrenuti svojim prijateljima i društvu. Kod pojedinih stoji mogućnost novog poznanstva.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Uopšte nije važno da li vaše dobro raspoloženje ima pravih osnova, bitno je da ste vi rešili da nećete da se nervirate oko gluposti, koje ionako ne možete rešiti. Neka ide kako ide. Suprotni pol je danas posebno angažovan prema vama. Stići će vam zanimljive ponude.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Najviše „volite“ promene u poslednjem trenutku. Pa, onda se spremite za ovaj dan, jer će baš takvih promena biti. Ne raspravljajte se sa saradnicima, a naročito ne sa šefovima. Nema svrhe. Raspoloženi ste za otvorenu priču sa voljenom osobom. Nije loš dan pred vama.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas biste mogli da napravite okvirne dogovore, ali pustite da druga strana da predlog, čisto da vidite šta je ono što vam se nudi. Vi se ne zalećite sa uslovima. Voljena osoba je dosta raspoložena i spremna da se u mnogo većoj meri angažuje oko vas.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta dobra posvećenost poslovnim obavezama i evidentno je da ćete mnogo toga uspeti da završite. Malo ste zabrinuti zbog priliva koji kasni a koji sa nestrpljenjem očekujete. Odlično raspoloženje i odnos sa emotivnim partnerom. Pravi dan za zajednički izlazak i druženje sa prijateljima.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas vam se mogu otvoriti neka vrata, ili vam biti ponuđena poslovna prilika kojoj ste se baš nadali. Generalno – potrebno vam je manje vremena nego inače da obavite sve ono što morate. U emotivnom segmentu – izvrsno. Kontakt sa jednom osobom se odvija baš onako kako vi želite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Poslovni partneri imaju neki predlog za vas, koji vam se u prvom trenutku i neće baš nešto naročito svideti. Ipak, sačekajte malo pre nego što odbijete. I sami ćete posle shvatiti da je ovo dosta korektna priča. Jaki kontakti sa suprotnim polom na neobaveznoj bazi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Čini vam se da ste danas u praznom hodu. Ništa se posebno ne dešava, samo iščekivanje nekih dogovora, nekih situacija…koje nikako da dođu. Umesto što sedite i čekate,prihvatite se malo redovnih obaveza, ne gomilajte ih. Trudite se da održite korektnu situaciju sa emotivnim partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Prilično važan dan za vas, jer ćete lako doći do dogovora i omogućiti uslove koji su vam korektni i prihvatljivi. Malo sreće je na vašoj strani, za promenu….U emotivnom segmentu – situacija sa voljenom osobom jako varira. Nikad se ne zna da li ćete se posvađati ili izljubiti…

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sigurno je da ćete neke situacije moći da završite u svoju korist, ali će vam ovo uglavnom doneti manje dobitke i polovično zadovoljstvo. U emotivnom segmentu – pravi dan za flertovanje, izlazak ili surfovanje po društvenim mrežama…

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Nečija podrška vam danas baš znači, jer vas ova osoba „gura“ na pravu stranu i ne dozvoljava vam da odustanete od nečega što želite. Neki put je potrebno i poslušati druge. U emotivnom segmentu – malo bolja situacija. Sigurniji ste u voljenu osobu i radujete se susretu.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.