dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 28.02.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Istraživaćete i pokušavati da dođete do informacija koje su vam od važnosti za projekt oko koga ste angažovani. Dan je dobar da otkrijete bitne detalje, uz pomoć kolega ili prijatelja. U kontaktu sa voljenom osobom dašak impulsivnosti.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Muči vas problematika koju pokušavate da razrešite, ali nisam sigurna da ćete biti zadovoljni rezultatima. Izazovne situacije na poslu. Pojačana potreba za ljubavlju. Lepi kontakti sa prijateljima, druženje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Koliko god se trudilli da završite sa obavezama, niste u najaktivnijem raspoloženju. Radije biste se povukli i uzeli malo vremena za sebe. Jako razmišljate o jednoj osobi, ali oklevate da napravite prvi korak. Neodlučnost.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vama se otvara mogućnost za zaradu preko prijatelja ili bliskog kolege. Pokušajte, novac vam je itekako potreban da zatvorite neke obaveze. U promenljivom ste raspoloženju – čas ste okrenuti ka partneru, a čas želite svoj mir i vreme za sebe.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Do vas stižu vesti o odlaganju sastanka ili dogovora oko koga ste se pripremali. Umesto ovoga, bacite se na papirologiju koja odavno čeka da bude završena. Planirate susret sa nekim koga ste nedavno upoznali i unapred se radujete.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Devicama se danas lako može osmehnuti sreća, pa će dobiti informacije  koje dugo očekuju.  Podsticajno i dobro raspoloženje tokom celog dana i potrebno vam je da sa voljenom osobom provedete popodne ili veče. Ako nije partner – onda su prijatelji tu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neko od nadređenih će razgovarati sa vama o projektu koji ste pokrenuli. Imate dovoljno argumenata i ubedljivosti da biste dobili podršku koja vam je potrebna. Danas budite tolerantniji prema partneru, nervozan je i okupiran obavezama.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dan ćete provesti u pokretu, ako ne fizičkom, a ono mentalnom. Ovo je pravi trenutak da pokrenete pitanja koja vas muče. Budite spremni da otvorenije pokažete naklonost prema nekom ko vas je zainteresovao.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Računajte na mnogo obaveza, ali se potrudite da ih završite što pre i ne ostavljajte ništa za sutra. Neophodno je I da pokrenete priču sa saradnikom koji vam je bitan ili da makar zakažete susret. Dobra komunikacija sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ne znate na koju ćete pre stranu danas, ali pokušavate da ispoštujete sve ono na šta ste se obavezali. Nemojte se obazirati na povremene distrakcije od strane saradnika. Malo vremena za partnera – iskoristite to vreme konstruktivno.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ne brzajte ni u kakvim odlukama. Takođe, ne dozvolite da vas drugi izbacuju iz takta, izbrojte do deset i smirite se. U emotivnim relacijama ne nastupajte nervozno, bolje je da se ne vidite sa partnerom, nego da isprovocirate svađu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Mislićete da možete da se oslonite na nekog, ali ispašće da ste se radovali bez razloga. Obećani dogovor lako se može izjaloviti. Vi ste u mutnom raspoloženju pa nećete biti najbolje volje pri susretu sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
RAHVANIJA SA GRIZOM

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.