dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 28.02.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Iako će danas malo toga ići po vašim planovima, nemate razloga za nerviranje. Samo se pripremite da ćete verovatno morati svaku situaciju da odradite po dva puta. Emotivni partner jeste zahtevan, ali danas vam to ne smeta.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas baš I niste u nekom fazonu I zaista vam teško pada sve ono što morate da uradite. U stvari, ljudi vas umaraju jer su zahtevni I ne dozvoljavaju vam da imate malo svog mira. Previše ste emotivni, a voljena osoba je zatrpana obavezama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nešto vam je teže da izađete na kraj sa obavezama, jer ste neorganizovani I ne možete da se fokusirate. Vaša pažnja I razmišljanja rasuti su na više strana. Osećate nezadovoljstvo zbog sporog odvijanja nekih situacija sa emotivnim partnerom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Prilično ste osetljivi, pa sve možete shvatati kao kritiku ili kao nezadovoljstvo drugih vašim radom. Ne preterujte. Promenljiva raspoloženja kada je voljena osoba u pitanju – čas vam je potrebno njeno prisustvo, čas ćete biti sumnjičavi i ljubomorni.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Možete biti zabrinuti zbog finansijske obaveze koja je došla na naplatu. Pokušajte da se pozajmite kod prijatelja, jer je malo verovatno da će očekivani prilivi danas doći. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, ali to ne želite da pokažete.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta vas opterećuju komentari ili postupci osobe sa kojom ste primorani da sarađujete. Pokušajte da ne reagujete I da se usmerite na svoje obaveze. Ukoliko ste u proteklim danima napravili propust prema voljenoj osobi, pokušaćete da se opravdate.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Posvećeni ste obavezama, ali koliko god se trudili da sve privedete kraju na vreme, stalno se pojavljuju dodatne sitnice koje morate rešavati. U emotivnom segmentu – mnogo očekujete, a malo pružate. Nećete moći da funkcionišete na taj način.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vi ste u solidnom raspoloženju I fokusirani na obaveze, ali oni sa kojima sarađujete vam odvlače pažnju I jednim delom vas ometaju. U popodnevnim satima je moguć romantičan susret sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, pojačajte komunikaciju sa simpatijom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Usredsredili ste se na obaveze I trudite se da ih privedete kraju, mada su vam povremeno misli na nekoj dvadesetoj strani. U suštini pritiska vas emotivna situacija I trenutno ne možete da pronađete rešenje za neka pitanja. Ne žurite, razmislite još malo.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Snalazite se kako znate i umete sa gomilom papirologije ili dokumentacije koja se mora arhivirati ili poslati. Definitivno vam neće biti lako jer niste skoncentrisani, pa se potrudite da ne napravite grešku. Vi i voljena osoba se danas ne razumete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Trudite se da održite korektan odnos sa saradnikom, a u suštini ste sumnjičavi prema njegovim obećanjima ili predlozima. Pustite da vidite kako će se ovo odvijati. Promene raspoloženja tokom celog dana kada je emotivni partner u pitanju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Čini vam se da se previše očekuje od vas I da nećete moći da ispunite očekivanja drugih. Ne opterećujte se, već uradite sve ono što je do vas da situacije proteknu kako treba. Vrlo emotivno intenzivan dan koji ne biste trebali da provedete sami.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.