dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 28.03.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Niste fokusirani na obaveze I lako se nervirate oko sitnica. Raspoloženje će vam popraviti vesti o novčanom prilivu.  Žudnju i strast koju osećate prema jednoj osobi teško kontrolišete. U partnerstvima dan nervoze.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dovoljno ste ubedljivi da okrenete sve situacije u svoju korist. Ozbiljan razgovor sa šefovima. Osećate potrebu za emotivnim ispunjenjem i želite da se prepustite voljenoj osobi. Velika usmerenost na partnerove želje i odluke.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Jaka volja i energija da otpočnete sa promenama. Iako su vam neke poslovne situacije još uvek mutne i nejasne, spremni ste da ih rešavate po kratkom postupku. Odlažete susret sa voljenom osobom zbog obaveza koje morate završiti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Zbog obaveza morate donekle promeniti planove. Osećate potrebu da ostavite utisak na osobe sa kojima od skora sarađujete. Velika strast vas može uvesti u flertovanje ili tajnu prepisku. Sa partnerom podsticajan dan.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ako želite da kontrolišete situaciju vezanu za poslovni dogovor, morate biti spremni da reagujete i na neprijatna pitanja ili pokušaje promene dogovorenog. Muči vas situacija vezana za partnera. Svesni ste da su promene neophodne.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nalazite se u dobroj poziciji i imate poštovanje saradnika. Jasno vam je da ne možete odmah dobiti ono što priželjkujete, ali ste spremni da idete korak po korak. Razgovor sa emotivnim partnerom otvoriće pitanja o budućnosti.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Poslovne okolnosti su na vašoj strani. Izaberite trenutak da pokrenete pitanja koja su vam važna. U emotivnom delu nesigurnost, ali se trudite da to prevaziđete. Neko u vama izaziva zainteresovanost I intenzivna razmišljanja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Drugima izgleda da vam sve bez po muke ide od ruke, ne znajući koliko ste vremena potrošili da isplanirate sve do najsitnijih detalja. Komunikacija sa jednom osobom u vama izaziva velike emotivne potrebe i žudnju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Niste sigurni u kojoj meri možete da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Osećate se nesigurno i čini vam se da su prepreke veće nego što zaista jesu. Razmišljate o emotivnom partneru i duboko u sebi nosite dileme povodom odnosa.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vaša je poslovna situacija stabilna i današnji dan može doneti i dobre vesti i dogovore. Rešavate zaostalu poslovnu problematiku. Trudite se da osoba do koje vam je stalo ne primeti u kojoj meri ste zainteresovani za nju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Odgovore koji su vam važni nećete moći da dobijete, ili će oni kasniti. Lomite se oko nerešene situacije sa emotivnim partnerom. Potrebno vam je suočavanje i ozbiljan razgovor, a niste sigurni da ste spremni na to. Nervoza.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Povoljan dan za pregovore i ostvarenje planova. Dan nije loš ni za finansije. Izuzetna komunikacija sa voljenom osobom ili nekim koga simpatišete. Koristite priliku da ugovorite susret u popodnevnim ili večernjim satima.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.