dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 28.04.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

I emotivno ali I fizički ste danas preosetljivi. Obratite više pažnje na sinuse, a moguće su I povremene glavobolje, koje će dodatno pogoršavati užurban dan na poslu. Potrudite se da I sa partnerom, ali I sa članovima porodice imate korektan odnos I razumevanje jedni za druge.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pred vama je dan dobrog raspoloženja I produktivnosti. Očekujte mnogo poslovnih kontakata I pregršt dešavanja koja vam neće dozvoliti da predahnete ni na trenutak. Neke interesantne situacije mogu se pokrenuti sa osobom koja vam je duže vreme zanimljiva.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas je naglašena vaša inicijativa, potreba da stvari pokrenete, promenite, razrešite. Imate dobru energiju i možete dešavanja usmeriti na stranu koja vam odgovara. Neko vas je vrlo zaintrigirao I konačno ste u mogućnosti da sa ovom osobom budete više u komunikaciji.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dobro raspoloženje I podsticajni trenuci obeležiće ovaj dan. Osećate da ste energetski mnogo jači nego u proteklom periodu i konačno imate priliku da pokažete svoje sposobnosti na pravi način. Novi kontakti preko prijatelja ili društvenih mreža.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Očekujte dobar kontakt sa poslovnim saradnicima, ali I šefovima. Velike su mogućnosti da promene koje očekujete kreću baš od ovog dana. Prijatna iznenađenja. Neki od vas su spremni da razgovaraju sa partnerom o podizanju odnosa na viši nivo.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Energija ovog dana vam odlično odgovara. Moguće je da ćete u prepodnevnim satima imati neke prepreke kroz posao ili kroz planove, ali uz podršku saradnika dolazite do rešenja. Lepa energija između voljene osobe I vas.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Promene vezane za posao uzimaju maha. Odlično se snalazite u svemu što se oko vas dešava i imate veliku podršku od strane onih koji su vam nadređeni. Neke stvari vas zbunjuju kod osobe koju volite – porazgovarajte otvoreno, nemojte kriti stvari u sebi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas će doći do zastoja u dogovorima sa partnerima ili saradnicima koji su vam bitni. Ovo se može prevazići I pronaći zajedničko rešenje. Nova poslovna ponuda dolazi na dnevni red. Iako je odnos sa voljenom osobom dobar, neka pitanja oboje preskačete da pokrenete.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dobar poslovni dan je pred vama. Može tokom prepodnevnih sati biti nekih zastoja ili manjih komplikacija, ali ništa što vi ne biste mogli « ispeglati ». Sa voljenom osobom se povremeno ne razumete, ali za sada funkcionišete dobro.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

 Tokom ovog dana očekujte dobro raspoloženje I okrenutost važnim poslovnim I emotivnim kontaktima. Neke situacije koje su vam predstavljale problem sada se mogu završiti na lakši način. Lepa energija I prijatni trenuci sa osobom koju volite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas vam sledi usmerenost na lične prioritete, bilo da su oni poslovne ili emotivne prirode. Kao da ste rešili da završite sa svim situacijama ili problemima na kojima se već izvesno vreme saplićete. Umete da usmerite pravilno energiju koju posedujete.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Velika živost I kontakti sa mnogo osoba obeležiće dan koji je pred vama. Sa nekima od njih ćete se lako dogovoriti, sa drugima će biti zastoja I prepreka, ali rešivih. Odlično se osećate kada je ljubav u pitanju – kontakt sa partnerom ili simpatijom je sjajan.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 06.10.2020.