dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 28.05.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neko vas danas nervira ponašanjem, jer stalno preispituje vaše odluke. Niste najstrpljiviji, pa je više nego verovatno da ćete odreagovati. U emotivnom segmentu bićete takođe impulsivni i nespremni za kompromis sa partnerom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Opet ste počeli da gubite poverenje u sebe i u svoje postupke. Da biste uspeli u dogovorima potrebno je da pokažete više samopouzdanja. Komunikacija sa nekim ko vam je vrlo privlačan može vas  brzo uvesti u flert, pa i avanturu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Potrebno je više usklađivanja sa drugima, ako imate nameru da ostvarite ono što ste planirali. Previše insistirate na svojim stavovima, a druga mišljenja zanemarujete. Ovo će vam danas smetati i u odnosu sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Stresan dan pred vama, premalo ste vremena ostavili za završetak obaveza i ubrzo ćete uvideti da je malo verovatno da ćete stići sve. U odnosu sa partnerom potrebno je da se opustite i zaboravite neke njegove prošle propuste.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vi biste na jednu stranu, posao vas vuče na drugu. Prilično je teško da ćete uspeti da uskladite obaveze sa privatnim planovima. Neke stvari ćete morati da otkažete, ili susret sa poslovnim saradnikom ili sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Obzirom da ste bili hladne glave u prethodnim danima kada je bila najveća gužva, nije mi jasno što ste se danas unervozili kada nemate mnogo posla. Moguće je da su vas neke stvari „stigle“. Ne želite ozbiljne razgovore sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako računate da vam neko pritekne u pomoć , to otpišite. Kolege će vas ostaviti na cedilu, pa se snalazite kako znate i umete. Doduše, i vama je više stalo do susreta sa simpatijom nego do posla. A sigurno je da će tog susreta i biti danas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Imate dobru komunikaciju sa svim osobama koje su vam poslovno bitne. Podrška za vaše planove naglašena, pa iskoristite ovu situaciju. Dan za neobavezne susrete, za avanturu, za tajne odnose. Za emotivne veze mlak dan.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Saslušajte šta vam drugi govore, jer imaju korisne savete ili informacije za vas. Neko se može postaviti prijateljski u neprijatnoj situaciji. Dogovor za susret sa prijateljima koje niste odavno videli baciće u zasenak voljenu osobu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Moguće je da će više kolega potražiti vaš savet ili insistirati da vi budete organizator poslovnih obaveza. Malo naporan dan, ali ćete biti zadovoljni. Raspoloženje jer je pred vama dogovoreni susret sa nekim ko vam je odavno zanimljiv.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ste u odličnom raspoloženju, mada vam poslovne obaveze neće biti interesantne. Radije ćete se opuštati sa kolegama. Smatrate da je bitnije ono što vi želite od onoga što partner hoće. Neprijatne situacije zbog vaše tvrdoglavosti.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Toliko vas posla čeka da vam nije jasno kako ćete sve uspeti da završite. Više organizacije i sve će doći na svoje mesto. Ipak, bićete prilično iscrpljeni dnevnim događajima i moguće je da nećete imati snage za susret sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.