The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas bi bio pravi trenutak da se rasteretite i ostavite sve probleme iz prethodne nedelje u prošlosti. I sami osećate da ste malo energetski iscrpljeni i najbolje bi bilo oporaviti se i odmoriti u kontaktima sa ljudima koji su vam dragi i bitni. Možete otići i na kraći izlet van grada.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Potrebno vam je da se opustite i da skrenete misli na neka pozitivna dešavanja i drage osobe. Odličan dan za susrete sa prijateljima, za neki šoping ili kraće putovanje. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jeste mogućnost da potrošite više novca nego što ste planirali.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Najviše ćete biti usmereni na neko porodično dešavanje ili okupljanje. Moguće je da danas budete pozvani i na neki društveni događaj. Ako se osećate pomalo umorno i iscrpljeno, budite svesni da je to prolazno i da vam je drugi deo dana već rasterećeniji i opušteniji.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako ste danas u mogućnosti da otputujete negde – budite sigurni da ćete se provesti dobro, opustiti i rasteretiti. Ako to ne možete – onda sa osobama koje su vam bliske izađite, prošetajte negde blizu vode i napunite se pozitivnom energijom. Potrebno vam je da se opustite i odmorite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Potreba da promenite nešto u vašim najbližim emotivnim relacijama je velika i moguće je da ćete se jako truditi da ugodite voljenoj osobi. Problem je u tome što je ona nepoverljiva i teško pušta da joj se približite. Ne oklevajte, budite romantični i nežni i priredite joj i neko lepo iznenađenje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Želite danas da ostvarite komunikaciju sa nekim ko vam je jako privlačan i trudićete se da se predstavite na najbolji način.  Povremeno imate osećaj da se druga strana pomalo poigrava sa vama, ali vam to daje samo dodatno na upornosti da je osvojite. Vaši će napori biti nagrađeni, ne odustajte.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neko očekuje od vas da ispunite ono što ste obećali, ali vi ste u međuvremenu sklopili druge dogovore i pravite se da se ne sećate da ste bilo šta rekli. Nemojte da se iznenadite ako se druga strana naljuti na vas. No, vi danas želite da se opustite i zabavite i nemate nameru da razmišljate o ozbiljnim temama.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Drage Škorpije, vama je danas samo ljubav na pameti i jedino što želite je da budete sa voljenom osobom i da joj se maksimalno posvetite. Spremni ste da joj priredite neke nezaboravne trenutke. Ako ste sami – krenite u osvajanje osobe koja vam se dopada, jer je teško da će vam moći odoleti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Porodični segment je jako naglašen danas i očigledno je da će Strelčevi veći deo vremena provesti sa onima koji su im najbliži i najmiliji. Ako ste napravili neke druge dogovore, imaćete problem da se uklopite. Eventualno bi veče bilo otvoreno za neke, lično vaše planove.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Za vas bi danas bilo najbolje da otputujete negde ili da provedete vreme sa onim ljudima koji su vam bliski. Energija vam je u padu i potrebno je da se dobro odmorite, a jako će vam prijati da prošetate negde blizu vode ili u prirodi. Ne razmišljajte o opterećujućim temama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ste rešili da se provedete za sve pare. I verovatno ćete to i uraditi, što znači da ćete se vratiti kući bez cvonjka u džepu. No, u svakom slučaju ćete moći da kažete – ma vredelo je! Odličan dan je pred vama, kada ste u pokretu i okruženi ljudima koje volite. Uživajte!

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ne znate da li ćete na jednu, na drugu ili na petu stranu. Dok vi tako razmišljate kuda biste prvo krenuli, prolazi vam vreme i moguće je da ćete propustiti dobar deo dana. Umesto što se opterećujete, pustite da vas situacije vode same od sebe, a vi se prepustite i uživajte!

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: