dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 28.07.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Toliko intenzivno razmišljate o tome da neke stvari morate promeniti i kod sebe i u krugu u kojem se krećete, da ćete možda zaista uspeti i nešto konkretnije da uradite. Samo ne dozvolite da ovo ostane na razmišljanjima, bez prave realizacije. Dobro je vreme da se vi i voljena osoba posvetite jedno drugom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Više ste spremni da se posvetite svojim poslovima i verovatno je da vas tokom dana očekuje i dosta kontakata i razgovora sa saradnicima ili kolegama. Neke svoje ideje je moguće provući sada kod voljene osobe…u ljubavi je povremeno dozvoljeno malo manipulacije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Od vas se danas na poslu očekuje mnogo, a mislim da ćete uspeti da budete na visini zadatka. Moguće je da ćete biti mentalno iscrpljeni od mnogobrojnih kalkulacija i truda da ne napravite neku grešku, ali ovo je generalno uspešan dan po vas. Rešite problem sa partnerom, ne ostavljajte ga da prenoći.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dobro ste procenili jednu situaciju danas i postavili se na pravi način. Moguće je da će vaše učešće olakšati jedan poslovni problem. Vrlo ste zadovoljni onim što ste postigli, a to je da vas drugi cene. Dan dobar za emotivne susrete, za uživanje sa voljenom osobom, ali i za upoznavanje nekog novog.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Stalo vam je samo do onoga što je vaš lični prioritet i teško ćete se danas uklopiti u timski rad. Doduše, drugi su navikli da se povremeno ovako ponašate i malo je verovatno da će vam ovo biti uzeto za zlo. Znaju da ste tu ako zaista zagusti. Danas vam je jako bitno da odnosi sa partnerom funkcionišu skladno.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas dosta dobra energija tera Device da se mnogo više angažuju. Verovatno je da će vam dan proleteti u događajima i situacijama u kojima se osećate dobro i podsticajno. Svesni ste da ste uradili ogromnu količinu posla i time ste zadovoljni. Dobri kontakti sa suprotnim polom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Poslovni segment vam danas donosi jako dobar podsticaj i želećete da se u potpunosti posvetite nekim pitanjima ili obavezama. Moguće je i da danas legne neka uplata ili makar dođu vesti o novcu kojeg čekate. U okviru posla danas možete upoznati nekog ko će na vas ostaviti veliki utisak.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Uspeli ste malo da se smirite i stabilizujete i spremni ste da se u većoj meri posvetite svemu onome što vam je važno. Danas i poslovni i emotivni segment igraju veliku ulogu u vašem životu i posvetićete im pažnju u jednakoj meri. Nesigurni ste da li da voljenoj osobi pokažete koliko vam je stalo do nje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vi ste uvek puni ideja i nekih novih zamisli i danas biste mogli dobiti želju i da ih podelite sa drugima. Ako to već imate nameru da radite, dobro razmislite kome možete dati svoje poverenje. Mislite da promenite nešto u pristupu voljenoj osobi, ali još uvek ste nesigurni da li bi to dalo rezultate.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Prijatelji i kolege su danas vaša podrška i možete se osloniti na njih, ako bilo šta u poslovnom segmentu zagusti. Ne samo to, kroz razgovor možete doći do zanimljivih informacija i predloga, možda i o novim poslovima. Dobri odnosi sa emotivnim partnerom. Postoje šanse i za novo poznanstvo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ste apsolutno sposobni da nametnete svoje mišljenje i stavove drugima, ali ne na loš način, već da vaše reči i ideje mogu naći put do zainteresovanih. Imate dobar nastup prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt, delujete ubedljivo i sigurno u sebe. Zadovoljstvo u emotivnom segmentu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas je fino vreme da pokrenete sve ono što ste zamislili. Izašli ste iz najveće gužve i možete da se posvetite i drugim stvarima. Bilo bi lepo da u svoja planiranja za današnji dan uključite i više kontakta ili susret sa voljenom osobom. Drugoj strani je jako potrebno da provede vreme sa vama.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 11.11.2020.