dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 28.09.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

 Pred vama je dan ispunjen energijom i pokretom u poslovnom segmentu. Planove je lako ostvariti, naročito u drugom delu dana.  Jedna osoba vam predstavlja veliko iskušenje. Ne možete da se otrgnete od razmišljanja o njoj.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Očekivali ste više od jednog dogovora I možete biti neraspoloženi zbog toga što su se pojavile okolnosti koje vas sputavaju. Počinjete da razmišljate da li ste mogli da uradite više po ovom pitanju. Dan je odličan za vaše emotivne relacije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Iako se situacije na poslu ne odvijaju loše, kod vas je prisutno nezadovoljstvo. Možete smatrati da vas neko od kolega namerno zatrpava informacijama koje vam unose nemir. Sa voljenom osobom je dobra komunikacija, opustite se zajedno.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neočekivane situacije na poslu vas brinu, ali ćete ubrzo videti da niste imali razloga da se tako osećate. Ne brinite zbog povremenih zastoja. Moguć kontakt preko prijatelja ili društvenih mreža koji će vam prijati. Osećate se dobro I zadovoljno.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

 Sve će vam ići lakše nego inače, pa se aktivirajte po onim pitanjima koja su vam do sada pravila probleme.  Sa interesovanjem primećujete da jedna osoba pokušava da vam se približi i skrene vašu pažnju na sebe.  

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ne želite da se previše brinete zbog sitnijih propusta koji ste napravili. Svesni ste da je ovo lako ispraviti. Dan je prvenstveno dobar za sve ono što želite da pokrenete po pitanju ljubavi. Spremni ste nekome da priznate da u vama postoje osećanja.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dan je izuzetan da ostvarite kontakt sa osobom koja vam je poslovno bitna ili da zatražite uslugu. Nećete postići uspeh samo ako se ne pokrenete. Privlači vas neko ko vam energijom I duhovitošću ulepšava svaki trenutak.  

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ako je u prethodnom periodu bilo neugodnih situacija sa saradnicima, danas biste ovo mogli da ispravite. Pokrenite se. U kontaktu sa voljenom osobom pokušavate da izvučete informacije koje vas jako interesuju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas se postavljate odgovorno prema svemu što radite. Dolazite u kontakt sa osobama koje vam mogu pomoći. Komunicirate sa nekim ko je stariji od vas, ali prema kome osećate istovremeno poštovanje i veliku privlačnost.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nema razloga da budete nesigurni po pitanju dogovora. Obećanje koje vam je dato će biti ispunjeno. Danas vam stoje mogućnosti da na lak način ostvarite finansijski dobitak. Svesni ste da vas jedna osoba posmatra I da joj se dopadate.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan je odličan za sve ono što je vezano za partnerstva I dogovore. Bez problema ćete ostvariti pozitivne kontakte sa ljudima od kojih mnogo očekujete. Prijaće vam susret sa jednom osobom pored koje možete u potpunosti da se opustite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pomalo naporan dan u poslu, ali ćete rezultatima biti zadovoljni. Priželjkujete da vidite nekog ko vam uvek unese pozitivnu energiju svojim prisustvom. Danas je moguće ostvariti kontakt preko posla koji će vam doneti zadovoljstvo I radost.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA FRANCUSKU SALATU
Prethodni artikal
FRANCUSKA SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.