The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Današnji mlad Mesec je u vašem polju krize, promena i novca od drugih ljudi. Tokom današnjeg dana neke prilike kojima ste se radovali ili ste ih očekivali mogu vam se izmaći iz ruku u poslednjem momentu. U emotivnom segmentu postoji opasnost da narušite odnos sa voljenom osobom....

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Mlad Mesec se dešava u vašem polju ozbiljnih emotivnih i poslovnih partnerstava. Današnji dan doneće probleme sa nadređenima, ali i teško ostvarenje onoga što ste planirali. U emotivnom segmentu postoji opasnost od većeg razmimoilaženja sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Mlad Mesec pada u vaše polje poslovnih obaveza i svakodnevice. Prilično naporan dan je pred vama, potrebno je da budete u potpunosti posvećeni i skoncentrisani. Moguće je da ćete se razočarati jer shvatate da osoba koja vam se dopada ne reaguje na vaše pokušaje da je animirate.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Današnji mlad Mesec pada u vaše polje ljubavi, kreativnosti, zabave, talenata. Nešto lošije raspoloženje jer shvatate da nećete moći da ostvarite ono što ste planirali. U emotivnom segmentu sa voljenom osobom napetiji momenti. Mogućnosti za rasprave ili promene raspoloženja.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Mlad Mesec pada u vaše polje doma i porodice i privatnog posla. Tokom ovog dana potrebno je posvetiti se ličnim prioritetima i obavezama. Moguće je da ćete biti potrebni nekom od članova porodice. Emotivno – stoji veliko nezadovoljstvo trenutnom situacijom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

U polju komunikacije, dogovora, kratkih putovanja pada današnji mlad Mesec. Bitno je da što se poslovnog segmenta tiče, napravite pravu komunikaciju sa saradnicima, mada je moguće da će to danas funkcionisati uz komplikacije. Moguće je nerazumevanje sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

U vašem polju posla i novca danas imate poziciju mladog Meseca. Moraćete na vrlo ozbiljan način da sagledate ono što ste postigli do sada i da vidite kakve je promene neophodno napraviti. Zabrinutost zbog dešavanja u finansijskom segmentu. Emotivno nesigurnost i distanciranost.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

U vaše polje ličnosti pada današnje mlad Mesec. Vreme je da napravite konkretne promene kod sebe, jer ste svesni da kasnite po pitanjima koja su vam važna, bez obzira da li su ona vezana za poslovni ili emotivni segment. Potrebno je više dobre volje u odnosu sa emotivnim partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

U vašem polju podsvesti, tajni, strahova – pada današnji mlad Mesec. Shvatate da sa nekim planovima, ali i sa nekim osobama definitivno morate raskrstiti. Pokušavate da racionalno razmislite o postupcima od strane emotivnog partnera, ali vam oni i dalje ostaju nejasni...

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Mlad Mesec tokom današnjeg dana pada u vaše polje prijatelja. Moguće je da ćete morati nekim osobama da „zatvorite vrata“ obzirom da se nisu pokazali kao vredni truda i odani vama. U emotivnom segmentu nikako da dobijete ono što priželjkujete....

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mlad Mesec tokom današnjeg dana pada u vaše polje pozicije, karijere, nadređenih. I ovaj dan, ali i naredni period može doneti probleme u komunikaciji sa šefovima, ali i veliki napor da ostvarite one pozicije koje priželjkujete. U emotivnom segmentu stoji veliko nezadovoljstvo.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Mlad Mesec je danas u vašem polju inostranstva, planova, ekspanzije. Shvatate da teško da ćete uspeti da ostvarite ono što priželjkujete i da su potrebne veće promene u vašim planovima. U emotivnom segmentu nećete uspeti da ostvarite dobar odnos sa voljenom osobom.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: