dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 28.11.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Bilo bi bolje ako danas nemate nekih većih poslovnih obaveza, jer je teško da ćete moći da im se u potpunosti posvetite. Odgovaraće vam da budete u pokretu, pa bi vam prijao kraći poslovni put ili razgovori sa osobama koje su vam zanimljive. Emotivno odlično.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neke poslovne obaveze ste ili otaljali ili ih niste odradili na vreme i sigurno je da ćete u toku ovog dana morati da ispravljate ono što ste zabrljali. S druge strane – uopšte niste raspoloženi za tako nešto, tako da su greške opet moguće. Blaga nervoza u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Možda ćete u jutarnjim satima još i funkcionisati kako tako u poslovnom segmentu, ali kako dan bude odmicao, sve više ćete u mislima lutati i nećete obraćati pažnju na ono što radite. Greške su moguće. I voljena osoba vam može prebacivati nešto, ali vi niste voljni da prihvatite krivicu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Da, to jesu slatke muke kada se pred vas postavlja odluka da li ćete ispoštovati voljenu osobu, prijatelje ili nekoga sa kim biste baš voleli da se malo bolje upoznate. Pazite kad pravite dogovore, pošto je moguće da će vam se neki sastanci „preklapati“.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Prilično miran dan je pred vama. Doduše, nešto vezano za posao niste uspeli da završite, ali trenutno se ni malo ne opterećujete oko toga. Biće vremena ili kasnije u toku dana….ili sledeće radne sedmice. Suviše se dobro osećate da biste se sada brinuli zbog toga.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Uopšte niste sigurni da li ste uspeli da postignete ono što ste želeli u jednom dogovoru, jer je druga strana ostala nedefinisana. I vi ćete teško prihvatati informacije koje dolaze do vas, pa nemojte zaključivati na brzinu. Nešto žustriji razgovori sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vaši su planovi divni, ali preobimni i nema šanse da ih danas završite. Doduše, vi ćete trčati i „lomiti se“ da postignete sve, ali ćete na kraju shvatiti da morate da odredite prioritete. U emotivnom delu se osećate izuzetno i raspoloženi ste za kontakt sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

I sami shvatate da vam je vreme danas ograničeno i da ne možete postići sve ono na šta ste se obavezali. Odradićete samo ono što vi smatrate da je bitno, a potom gledati da zbrišete sa posla. U dogovorima budite precizni, može se desiti da se vi i druga strane ne razumete najbolje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Smatrate da ste uradili sve što je do vas po pitanju jednog poslovnog dogovora ili saradnje i ne sviđa vam se što vidite da stvari neće ići baš onako kao što ste vi to zamislili. No, nerviranje ćete ostaviti za neku drugu priliku. Voljena osoba vam može poremetiti planove za izlazak sa prijateljima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Teško ćete danas dolaziti do one prave komunikacije i dogovora sa ljudima iz neposrednog okruženja. Ni vi ni oni niste spremni da popustite, pa će neke stvari koje bi trebalo odraditi ipak ostati za drugi dan. Veliko uzbuđenje zbog susreta sa jednom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan je odličan da potrošite mnogo više nego što imate, pa se dobro presaberite. Smatrate da niste pokazali najbolje od sebe u jednom novom poznanstvu. Druga strana će vas demantovati, jer insistira na nastavku komunikacije i susretu sa vama.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

E danas ćete se baš teško „kopčati“ sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt, bez obzira da li su to poslovni saradnici, ukućani ili neko ko vam je emotivno bitan. Zato ne žurite sa zaključcima, ali ni u dogovorima, pokušajte da funkcionišete u laganom tempu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 20.01.2021.