dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 28.12.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Iscrpljenost zbog dešavanja iz prethodnog dana još uvek vas drži I danas će biti lako napraviti greške. Moraćete da budete efikasni pod pritiskom zbog kratkih rokova, što vama uvek teško pada. U emotivnom segmentu smirenje posle bure.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Smatrate da ste propustili da uradite neke stvari I pokušaćete da to ispravite. Ovo ćete verovatno preneti I u svoje emotivne relacije, gde ćete se truditi da sebe “operete” u partnerovim očima. Stalo vam je da druga strana ima dobro mišljenje o vama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dobar momenat da se jedna priča, dogovor pokrene. Neće vam se svideti što će druga strana više puta u toku dana promeniti vreme ili mesto sastanka, ali ćete se maksimalno prilagođavati. Pokažite emotivnom partneru svoje emocije.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neko kasni sa svojim obavezama I iz tog razloga vi ne možete da obavite svoj deo posla na vreme. Ipak, svesni ste da nadređeni shvata situaciju I da će imati razumevanja. Voljena osoba vam može prebaciti to što nećete imati vremena za nju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ugovorili ste susret koji vam je bitan za dalje poslovno funkcionisanje. Pripremite se studiozno jer će druga strana proveravati koliko ste istinski spremni. Neki sličan tretman očekujte I u susretu sa emotivnim partnerom koji sumnja u vas.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Odlično ste raspoloženi I puni energije za sve obaveze. I dalje je neka turbulentna situacija u poslovnom okruženju, ali će ovo vas lično malo doticati. Romantično raspoloženje prema partneru, čak možete pomalo preterati u izjavama I postupcima.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Reagujete smireno pod pritiskom koji će I danas biti naglašen. Emotivni partner očekuje od vas da mu se prilagodite, dok sa druge strane, ne radi ništa da bi vam olakšao. Neće vam se ovo dopasti, ali ćete prećutati I napraviti kompromis.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Niko neće moći da vam zameri na posvećenosti obavezama, ali ćete zato biti sami sebi najveći kritičar. Smatrate da niste dobro odradili neke stvari ili da kasnite sa onim na šta ste se obavezali. Pažljivo ćete pratiti partnerovo ponašanje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Obratite pažnju na predlog koji vam daje neko od saradnika. Ovo je nešto o čemu vredi razmisliti, ali ipak sebi dajte par dana vremena da donesete odluku. Kritike od strane partnera smatrate bezrazložnim, pa ćete se tako I ponašati.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Stalo vam je da otkrijete sve što možete u vezi jednog poslovnog projekta I pokušavaćete da pribavite informacije iz više izvora. Neko je zainteresovan za vas I kroz sitnice ili poruke pokušava da vas animira.Prija vam situacija.  

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Još uvek vas drži napetost iz prethodnog dana, ali gledate da smirite situaciju sa saradnicima I da kroz neku formu dogovora nastavite dalje sa obavezama na kojima radite. Danas pokušajte da ispravite propuste koje ste napravili prema partneru.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dobijate poslovnu ponudu koja zahteva da dobro razmislite. Koliko god da vam se predlog dopada, pokušavate da nađete njegove skrivene mane. Partner vas opterećuje svojim konstantnim podsećanjem na neka vaša obećanja.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.