dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.03.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas će vam biti potrebna bolja organizacija ili preraspodela obaveza, jer ćete jedino na taj način uspeti da ispunite poslovni plan. Povremeno će biti prisutna nervoza, pa povedite računa o odnosu sa kolegama. Imate dobru komunikaciju sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neplanirano će ispasti da će ovo biti ispunjeniji i „brži“ dan nego što ste mislili. Tuđe greške danas vam mogu dodatno tovariti obaveze na vrat. U popodnevnim satima mirnija, opuštenija energija, koju biste trebali da iskoristite za dogovore ili susret sa partnerom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan pred vama je živ, energičan, vi se osećate poletno i dobro. Obavićete sve ono što imate od obaveza, a možete priskočiti u pomoć i kolegi. Koliko god da ste vi danas spremni za razgovor i tolerantni ste prema voljenoj osobi, toliko druga strana sada „zateže“ situaciju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nećete uspevati da se uklopite sa ljudima sa kojima radite. Takođe, sitne obaveze vam donose teškoću jer će ispasti mnogo komplkovanije za završiti nego što ste mislili. Moguć je jači umor u popodnevnim satima, pa ćete radije ostati kod kuće nego izaći sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pokušavate da stignete na više strana, ali vodite računa da se u svemu ovome ne spetljate. Ne tovarite na sebe veliki broj obaveza, možete napraviti veće greške zbog brzine. Sa suprotnim polom imate odličnu komunikaciju. Jake aktivnosti prema voljenoj osobi.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Umor iz prethodnog perioda vas je stigao i danas ćete se osećati bezvoljno za bilo kakav jači posao. Kao za baksuz, morate odraditi sto  sitnih obaveza. Sve ovo može dovesti do većeg umora u popodnevnim satima zbog čega ćete biti pomalo nervozni prema partneru.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vaša energija je dobra, raspoloženje na zavidnom nivou i na početku dana će izgledati kao da ćete bez problema obaviti neke važne posliće koje imate. Na žalost, brzo ćete shvatiti da oni sa kojima sarađujete kao da su ustali na „levu nogu“. Nesklad u međuljudskim odnosima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Uhvatila vas je pritajena nervoza, i koliko god se trudili da budete korektni prema onima sa kojima sarađujete, toliko ćete povremeno teško kontrolisati svoju napetost. Razmislite zbog čega ste toliko uznemireni. Ako je finanasijski segment u pitanju – to ide na bolje ubrzo…

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas kao da nemate prave sagovornike. Šta god da kažete naiđe na odbijanje, ili su pak ljudi sa kojima dolazite u kontakt nervozni i sa njima je nemoguće sarađivati. Ako vidite da sa nekim ne možete izaći na kraj – povucite se. Velika potreba za emotivnim partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Zategnutost i pritajena nervoza će se tokom celog dana provlačiti. Potpuno nerazumevanje i konfuzija kada su dogovori u pitanju. Vodite računa o bitnim papirima, moguć gubitak. I voljena osoba je imala dan sličan vašem. Oboma vam je potrebno malo mira i tišine.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas će vam ići od ruke samo one lakše, ili redovne obaveze. Sve što je iole komplikovanije nećete uspevati da završite, iz prostog razloga što nemate pravu podršku onih sa kojima radite. Dan je izvrstan za ljubav, za nova poznanstva, za komunikaciju sa suprotnim polom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas vas očekuje bitan kontakt, susret ili sastanak sa nekim ko vam je poslovno važan. Želite da sebe ili svoje ideje predstavite u najboljem svetlu. Nemojte dozvoliti da vam nervoza pokvari nastup. U večernjim satima odlično raspoloženje i kontakti sa više osoba.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.