dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.03.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Tokom celog dana ćete osećati veliku napetost, a sve zbog obaveza koje čekaju da ih završite. Krajem dana iscrpljenost i potreba za odmorom. Nemate mogućnosti za susret sa osobom koju priželjkujete, ali ćete održavati komunikaciju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Osećate da informacije koje dobijate ne odgovaraju pravom stanju situacije koja vas interesuje. Pokušavate, ali trenutno ne možete da dokučite šta je po sredi. Misli usmeravate ka nekom ko nije vaš emotivni partner.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ne svidja vam se u kom se pravcu odvija dogovor. Od vas se očekuje da pređete preko uslova koji vam ne odgovaraju. Ne odgovara vam trenutna situacija između vas i osobe koja vam se dopada, ali ne znate kako da je promenite.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neko od kolega se može otvoreno suprotstavljati vašim predlozima, ali imate podršku od nadređenog. Tokom dana će vam više puta padati na pamet osoba iz prošlosti. Razmišljate da li vredi pokušati ostvariti neki kontakt.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Imate sreće u dogovorima, jer vas sve vodi ka novčanom dobitku. Potrebno je da bolje organizujete obaveze. Shvatate da je potrebno da promenite neke stvari kod sebe, ako želite da se odnos sa partnerom stabilizuje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Zastoj koji doživljavate u onome što ste planirali, samo je kratkotrajne prirode. Nema potrebe za nestrpljivošću i potenciranjem na napetim situacijama. Osećate izvesnu vrstu nepoverenja kada je voljena osoba u pitanju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dan odličan za bilo šta što je vezano za lični segment ili za aktivaciju oko poslovnih dogovora. Neko vam dolazi sa predlogom koji će biti teško odbiti. Emotivno ste preosetljivi i ne biste trebali da previše lično doživljavate partnerove reči.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Saradnici ne mogu „pročitati“ o čemu razmišljate i u kom pravcu su usmerena vaša interesovanja. Veliki emotivni poticaj u vama, probuđena senzualnost i romantičnost. Neke stvari se ne usuđujete da kažete voljenoj osobi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Objektivnije i jasnije vidite situacije oko kojih ste angažovani.  Napravite listu prioriteta, mnogo posla je pred vama. Shvatate da ste zapostavili potrebe voljene osobe i pokušavate da smislite način kako da to ispravite.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Obično se prilagođavate drugima i njihovom tempu rada u poslednje vreme. Danas je trenutak da se vaša poslovna okolina prilagodi vama. Uz emotivnog partnera se relaksirate i na taj način opuštate od napornih momenata.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

I sami shvatate da vam je prisustvo jednog saradnika neophodno, ali ne možete da podnesete provokacije sa njegove strane. Napeti ste. Imate intenzivan susret sa jednom osobom zasnovan na seksualnoj privlačnosti.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dobro raspoloženje, ali kao da stalno nalećete na osobe koje vam unose nemir. Kako dan bude odmicao i vi ćete postajati sve ćutljiviji. Ovome će doprineti i nemogućnost emotivnog partnera da provede više vremena sa vama.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.