dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.04.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nervoza zbog kratkih rokova, ali i velike užurbanosti koja je danas naglašena u poslovnom segmentu. Ako očekujete pomoć od strane kolega – ona će danas ili izostati ili će biti minimalna. Ne budite nervozni u odnosu sa voljenom osobom. Ne treba vam rasprava.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Na površini odajete utisak stabilne osobe koja zna tačno šta hoće, dok iznutra treperite. Neke situacije vam izazivaju nervozu i osećate jaku napetost. Velika emotivna očekivanja. Nemojte biti razočarani ako nešto ne ide onako kako ste vi mislili.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neka rešenja danas se mogu naprasno otvoriti. Takođe, možete saznati iznenađujuće informacije koje su vam bitne za dalje funkcionisanje u poslovnom segmentu. Kontakt sa prijateljima može se pretvoriti u zanimljivo dešavanje. Poznanstva sa novim osobama.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Verujem da ćete se posle ovog poslovnog dana potpuno iscrpljeni strovaliti u krevet i spavati kao top do sledećeg jutra. Pred vama su jurnjava, žurba, nerviranje, kontakti sa mnogo osoba – svega će biti, samo mira ne. U emotivnom segmentu – premalo vremena za voljenu osobu.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Za danas će vam itekako biti potrebna lista prioriteta, jer teško je da ćete moći da budete ažurni po pitanju svih obaveza. Moraćete da radite ono što je od ključnog značaja ili što vam nadređeni odrede. U emotivnom segmentu već imate kontrolu u svojim rukama – dobar kontakt sa suprotnim polom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako će danas biti dosta napetih momenata i situacija u kojima ćete morati da pokažete svu svoju pamet i snalažljivost, čini mi se da ćete krajnjim rezultatima biti više nego zadovoljni. Lako ostvarujete komunikaciju sa osobom koja vas interesuje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Svesni ste da se dosta toga očekuje od vas tokom današnjeg dana, ali itekako ste sposobni da ta očekivanja i ispunite. Iako je danas tempo dešavanja brz, ovo vam trenutno odgovara. Odličan je momenat da ostavite dobar utisak na osobu koja vas interesuje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vrlo ste danas raspoloženi, komunikativni i spremni na akciju u poslovnom segmentu. Dobro reagujete na brz tempo dešavanja i spremni ste da se prilagodite situacijama u kojima ste. Mogućnost da preko posla ili prijatelja upoznate osobu koja bi vas mogla zainteresovati.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Energija ovog dana vam prilično ide u korist, možete pratiti tempo dešavanja i snalaziti se u okolnostima koje su nešto brže nego inače. Povoljno za nove poslovne kontakte. Sa malo truda danas se može poboljšati ili jače pokrenuti komunikacija sa osobom koja vas interesuje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Poslovne obaveze će vam ići lako od ruke, što se već ne bi moglo reći za privatni segment, naročito ako se vezuje za privatni posao ili odnos sa članovima porodice. Ovde može biti nešto turbulentnijih i nervoznih momenata.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mnogo nepredviđenih okolnosti je danas pred vama, pa ne računajte na mnogo odmora tokom trajanja radnog vremena. Moguće su promene u dogovorima koje će vam zakomplikovati život. Ne stojte i ne čekajte, već se bacite na rešavanje problema. Emotivno – premalo vremena danas za ljubav.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Poslovni segment će i danas biti mesto brzih i turbulentnih dešavanja. Možete osetiti presiju od strane onih sa kojima dolazite u kontakt. Neko vas može kritikovati, ali ćete mu odgovoriti istom merom. Kontakt sa voljenom osobom vam donosi toliko potreban mir u duši.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 02.08.2020.