dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.04.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pokušavate nekom na lep način da date do znanja da vam se ne meša u posao, ali ova osoba ne reaguje. Bićete odlučnijii nego inače i nećete dozvoliti da vam kvare planove. Osećate se sigurno pored voljene osobe i to vam prija.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Stvari izgledaju lošije nego što zaista jesu. Pomalo subjektivno gledate na neke situacije. Ako smatrate da ste doživeli neuspeh, probajte da analizirate gde je bila vaša greška. Nepotrebno provocirate voljenu osobu flertovanjem.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas su mogući nesporazumi i tenzije na poslu. Svi ste na ivici živaca. Povremeno će sa nekim kolegama baš biti teško izaći na kraj. Ovo će vas dosta iscrpeti pa nećete biti najbolje volje ni u kontaktu sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Prati vas dobro raspoloženje iako vam baš i ne cvetaju ruže u poslovnom segmentu. Ipak ćete uspeti dosta od obaveza da privedete kraju. Dolazite u kontakt sa novim i zanimljivim ljudima. Sa emotivnim partnerom napeto.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Prebukiranost I nervoza od ranih jutarnjih sati. Sve je ovo posledica sitnih, ali iritantnih problema koji se gomilaju. Možete primetiti da se kroz, naoko normalnu komunikaciju sa partnerom, itekako provlači njegova ljubomora.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Zaista vam smeta što je neko drugi pokupio zasluge za ono što ste vi uradili. Bićete nervozni i pitanje je da li ćete moći da se obuzdate i da ne kažete ono što mislite. Neraspoloženje ćete preneti i u odnos sa emotivnim partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

 Nestrpljivost, žurba i jurnjava za rokovima. Bićete opterećeni i svojim, ali i tuđim obavezama. Za emotivne odnose su najbolji večernji sati, jer će vam pre toga trebati da odvojite malo vremena samo za sebe I odmorite se od napornog dana.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Mnogo obaveza vam je ostalo iz prethodnog perioda, a sve iz razloga što ste se usmerili samo na prioritete, a ostalo zapostavljali. Danas će vas neko podsetiti na sve što niste odradili. Pitanje je da li ćete imati vremena za emotivnog partnera.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vas pritiska nadređena osoba ili saradnik, a vi ovaj pritisak prebacujete na ljude sa kojima ste neposredno povezani. Verovatna je tenzija u poslovnom okruženju. Vi i emotivni partner se čas razumete, čas ne.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Iako mislite da vam malo fali da završite jednu obavezu na vreme, verovatno je da ćete do kraja dana morati da budete posvećeni ovome. Čak iako imate emotivnog partnera, danas ste dovoljni sami sebi. Potreban vam je mir.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neko će vas toliko iznervirati, da će vam biti potrebno mnogo da zadržite smirenost. Kao da svi gledaju samo svoje interese, jedino vi pokušavate da radite nešto za sve. Potreban vam je zaštitnički zagrljaj od strane voljene osobe.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Prinuđeni ste da zatražite kolegijalnu ili prijateljsku uslugu, što vam nije drago. Nervira vas što ste, pomažući drugima, zapostavili svoje obaveze. Najradije biste zatražili objašnjenje od strane partnera za njegove postupke. Rastrzanost.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.