dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.05.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ono što ste vi isplanirali za danas, teško je ostvarivo No, puni ste elana i entuzijazma, pa se nadam da ćete i uspeti. Nemojte propustiti da nađete vremena i za voljenu osobu. I gledajte da ne potrošite sve do poslednjeg dinara.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan je izuzetno dobar da uvedete novine, promene u svoj život. To može biti sitnica, ali ta sitnica će vam doneti dobro i podsticajno raspoloženje. Za emotivne kontakte pravi trenutak, naročito ako tek pokušavate da „smuvate“ nekog.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Današnji planovi bi trebali da budu okrenuti prvenstveno ka onome što vi želite u emotivnom segmentu. Zato napravite podsticajnu atmosferu i pozovite voljenu osobu da vam se pridruži. Raspoloženje dobro tokom celog dana.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vi ste rešili da reorganizujete stvari u ormaru I sređujete garderobu…i usput bacate stvari koje vam nisu potrebne. Kao da hoćete da sklonite sve ono što je „višak“ i u vašem životu. Dan za čišćenje energije, za relaksaciju uma…

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sklonite u stranu sve ono što vas je nerviralo, što vas je opterećivalo ili što vam stvara pritisak. Danas nije vreme za okrenutost ka negativnostima, već za usmerenost na sebe i na voljenu osobu. Dan pun smeha, dobrog raspoloženja.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neke Device će provesti dan sa prijateljima, neke će otići na izlet ili na kraće putovanje. I u emotivnom delu ovo je odlično vreme za pokret. Dobar je trenutak da se više povežete sa osobom koja vam je zanimljiva. Flertovanje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ovo nije vreme da budete zatvoreni između četiri zida, koliko god da imate obaveza u domu. Dan je podsticajan i vuče na zabave sa prijateljima, na flertovanje, na dobar provod….na ljubav i društvo emotivnog partnera.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Malo ćete praviti planove za naredni period, malo biti posvećeni domu i porodici, malo se potruditi da uzmete vremena za sebe. Možda bi bilo dobro da „malo“ nađete vremena i za voljenu osobu, ne stavljajte je na poslednje mesto.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas vas mesto neće držati ni jednog trenutka. Obavezno nađite vremena i za voljenu osobu, jer je i za emocije i za komunikaciju sa njom pravi momenat. Takođe, ispoštujte ono što ste obećali partneru ili članovima porodice.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Mogli biste danas da sa prijateljima skoknete do restorana ili napravite izlet u prirodi, ako vas vreme posluži. Poenta je okupljanje pozitivnih osoba oko vas, razmena dobre energije i uživanje. Vreme je da se i vi opustite na pravi način.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Današnji dan doneće vam veliku živost, optimizam, odlične ideje za provod, druženje, zabavu sa ljudima koje volite. Tokom celog dana vam stoji izvrsno raspoloženje i pokret. Obavezno provedite što više vremena van kuće.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Planirali ste jedno, ali će vas situacije odvući na drugu stranu. Nećete moći da zanemarite poziv prijatelja i susret sa njim i neke obaveze ćete ipak ostaviti za narednu nedelju. Iako će biti gusto, uspećete da nađete vreme i za voljenu osobu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.