The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Imate dobre poslovne situacije pred sobom ili zanimljive predloge od saradnika, ali vi trenutno varirate i niste sigurni da li da sada povlačite bilo kakav konkretan potez. Najbolje je o svemu ovome još malo razmisliti. Nećete moći da ostvarite sve ono što ste planirali u privatnom segmentu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Tokom ovog dana ćete osetiti porast dobrog raspoloženja i jednu lakšu situaciju u svim segmentima. Nema mnogo vajde od vaših planova danas – ići ćete tamo gde vas povuče trenutna situacija. Može biti vrlo zanimljivih, iako u potpunosti neočekivanih dešavanja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neko vam svojim primedbama ili pokušajima da vas povuče u priču smeta da se usredsredite na obavezu ili posao koji ste otpočeli. Videćete i sami da će i pored dobrog raspoloženja, sve planirano nekako ići na mišiće. Nemogućnost ostvarivanja dogovora kojem ste se veoma radovali.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Probudili ste se u odličnom raspoloženju, svesni nekih lepih dešavanja koja su danas pred vama. No, čini mi se da ćete itekako morati da promenite svoje planove, jer će neke neočekivane poslovne situacije uskočiti preko reda. Ipak, ostaće vam drugi deo dana za provod, ne brinite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ćutite, ali onako fino ključate u sebi i uzdržavate se da nekim ljudima ne „skrešete u brk“ baš sve ono što inače mislite o njima. Ako se i vaša voljena osoba prema vama postavi na neki nezgodan način – e, onda će vam stvarno biti svega dosta. Idite malo prošetajte, rashladite glavu, preuveličali ste sve....

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neko u poslovnom segmentu kao da se trudi da vam pokvari raspoloženje, ali ćete ga vi u potpunosti „iskulirati“. Zaista nemate vremena da se nervirate zbog nebitnih ljudi i njihovih nebitnih komentara. Imate vi preča posla – napravili ste dogovor koji vam je važan, i želite da se posvetite sebi.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Morate danas da zatražite pomoć od kolege po nekom pitanju, a to vam baš i nije milo, jer ste svesni da ćete morati da uzvratite uslugu kad – tad. Prijatelji vam pomažu da rešite jednu situaciju sa voljenom osobom i mogu vam dati podršku ili pravi savet.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Iako danas niste planirali ništa konkretnije da uradite, ispada da ćete biti zatrpani obavezama preko glave. Pošto ne želite da odustanete od svojih planova o zabavi, kalkulisaćete i pokušavati da uklopite sve ovo. Verovatno ćete se na kraju pogubiti u potpunosti i dići ruke od svega.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vi kao da ste namerno ostavili da neku bitnu poslovnu obavezu završite u poslednjem trenutku. E, zato ćete sada lepo da se nervirate i trčite na sve strane, usput obećavajući sami sebi – nikad više na ovaj način! Pa dobro, još ćemo videti koliko ste od reči po ovom pitanju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Što se poslovnih obaveza tiče – sve što je bilo bitno uradili ste, i sada natenane otežete neku redovnu obavezu, čekajući da prođe vreme i da se posvetite ličnim prioritetima. A oni su danas itekako veliki – Jarčevima stoje vrlo, vrlo zanimljive ljubavne situacije. Uživajte!

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vi znate šta hoćete. Problem je u tome što to drugi ne znaju, a vi se ni ne trudite da im to objasnite. Unosite zabunu u kolegijalno okruženje svojim ponašanjem i promenljivošću, ali se vi ni malo ne uzbuđujete oko toga. Ko se prilagodi, prilagodi se. Vi nemate nameru da se prilagođavate nikome.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Taj poslovni razgovor je u vašoj glavi izgledao fenomenalno. Tačno ste znali šta ćete reći i kako ćete postupiti. Međutim, realnost priča neku drugu priču – druga strana uvodi promene koje nikako niste očekivali. Duboko udahnite i spremite se da se prilagođavate novonastalim situacijama u hodu.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: