dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.06.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Mlad Mesec u polju porodice, doma – otvoriće pred vama vreme kada ćete u ovim segmentima napraviti velike poteze I promene. Danas ćete se baš u domu osećati najbolje a verovatno vas čekaju i neki lepi trenuci sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Mlad Mesec u polju pokreta, komunikacije, kratkih putovanja, okoline pred vama će otvoriti period veće aktivnosti i angažovanja. Tokom dana očekujte mnogo obaveza, ali i veliku energiju koja će vam pomoći da sve obavite na vreme.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Mlad Mesec u polju novca, pa Blizanci mogu da očekuju period poboljšanih materijalnih i poslovnih prilika. Danas pojačana energija na poslu, dosta dešavanja u kojima moežete da pokažete svoju praktičnost i preduzimljivost.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Mlad Mesec je u vašem znaku, pa očekujte da se pred vama otvara period promena, vezanih za emotivni I poslovni status. Danas ste komunikativni, spremni na dogovor i voljni da se prilagodite jer vam je na pameti i lična ali i poslovna dobrobit.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Večerašnji mlad Mesec u polju podsvesti pokazuje da je pred vama vreme kada ćete razmišljati unapred i biti preorijentisani na planove, spremni da sačekate pravi momenat za delovanje. Dobro raspoloženje i sigurnost u kontaktima sa drugima.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Mlad Mesec u vašem polju prijatelja, kontakata, veza – pa očekujte da se pred vama otvori period kada će vam drugi ljudi biti na usluzi i pomoći. Danas ste u odličnom raspoloženju, naročito otvoreni za emotivna iskustva sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Mlad Mesec u vašem polju karijere, pozicije, nadređenih. Pred vama će se otvoriti period velikih statusnih I pozicionih promena. Tokom današnjeg dana imaćete velike aktivnosti u poslovnom segmentu i u potpunosti ćete im se posvetiti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Mlad Mesec u vašem polju stranaca, ekspanzije, planova, obrazovanja i pred vama je period kada ćete se aktivno uključiti u ovim segmentima. Tokom dana imate priliku da ostvarite zanimljiv kontakt oko koga se trudite već duže vreme.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Mlad Mesec u vašem polju promena, krize, tuđeg novca, strasti. Pred vama se otvara period velikih promena, ali i mogućnosti za materijalni prosperitet. Tokom današnjeg dana najviše ćete biti usmereni na finansijski segment.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Mlad Mesec u vašem polju poslovnih i emotivnih partnerstava – pred vama je vreme kada ćete svoje snage najviše usmeravati u ovim segmentima i tu vas očekuju novi počeci. Tokom današnjeg dana sledi vam značajna komunikacija.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mlad Mesec u vašem polju poslovnih obaveza, svakodnevice, ali i zdravlja tako da pred sobom očekujte period kada ćete se najviše usmeravati na ove segmente. Tokom dana su pred vama velike obaveze kojima ćete morati da se posvetite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Mlad Mesec u polju ljubavi otvoriće period novih šansi i prilika u ovom životnom segmentu. Tokom ovog dana poslovna rutina je stabilna, što će vam odgovarati, jer imate velike planove nakon završetka sa radom. Čekaju vas lepi trenuci.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.