dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.06.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Teško ćete uklapati poslovne sa privatnim obavezama. Ako pokušavate da se usmerite na obe strane, verovatno ćete napraviti pometnju. Više će vam odgovarati da sa voljenom osobom provedete miran dan kod kuće ili da odete u posetu prijateljima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sigurno je da ste u prethodnim danima nešto vezano za poslovne obaveze otaljali, zaboravili, ili napravili veći propust. Sada ćete morati da ispravljate, i to pod pritiskom da što pre obavite posao. Blaga nervoza u odnosu sa voljenom osobom, ne preterujte u nekim izjavama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Definitivno bi vam odgovaralo da uzmete slobodan dan. Poslovni segment će se pokazati kao mesto nesporazuma, sukoba, velikog truda a slabih rezultata. Mnogo bolja dešavanja vezana su za emotivni segment, jer će između vas i partnera biti naglašena strast i intenzivnost.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako biste nekako mogli da se odjednom nađete na pet strana, to bi baš bilo fino. U suštini – dan će u tolikoj meri biti ispunjen dešavanjima, da će vam povremeno dolaziti da pobegnete od svega. Ne dozvolite da vas ovaj tempo izbaci iz takta.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vi biste da živite mirno i da dan provedete u opuštenoj atmosferi, ali od tog posla nema ništa. Moraćete da žurite, da završavate sa stvarima „u hodu“ i ceo dan ćete biti pod pritiskom. Naći ćete vremena za emotivnog partnera ili za druženje, izlazak – ali ćete biti prilično umorni.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Niste sigurni koliko ste uspeli da postignete ono što ste želeli u jednom dogovoru, jer nemate povratnu informaciju od strane osoba sa kojima ste bili u kontaktu. Možda previše očekujete od ovog posla….Neke informacije koje dolaze do vas o simpatiji ne moraju biti tačne.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Smatrate da je krajnje vreme da pokrenete neke situacije u poslu, ali nemojte biti iznenađeni ako ni danas ne uspete u svojim namerama. Lošiji odnosi sa nadređenima. Emotivno raspoloženje je na vrhuncu i uživaćete u svakom trenutku sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Shvatate da nemate dovoljno vremena da biste postigli sve ono na šta ste se obavezali. Dosta toga čeka na vas, pokušaćete da uradite ono što je u vašoj moći, ali ostalo će morati da čeka bolji trenutak. Moguće je nerazumevanje u komunikaciji sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vi lično smatrate da ste dali sve od sebe po pitanju dogovora ili saradnje i ne sviđa vam se što i dalje ne dobijate potvrdu od druge strane. Nerviranje ostavite za drugu priliku – dan je ispunjen povoljnim okolnostima, vezanim za polje emocija. Opustite se i uživajte.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Iako ćete se truditi da sa kolegama imate korektan odnos, malo je verovatno da će ona prava komunikacija i dogovori postojati između vas. Budite spremni da popustite i date za pravo voljenoj osobi. Ne morate baš uvek isterati samo svoje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mogućnost da potrošite više novca nego što ste planirali. U trošadžijskom ste raspoloženju, i pare vam samo klize iz ruku. Dobro se presaberite pre nego što potrošite sve. Neko sa kim ste skoro imali poznanstvo ili susret, aktivira se i poziva vas na izlazak.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Izgleda da danas vi i kolege ili poslovni saradnici pričate različitim jezicima. Postoji nerazumevanje, mogućnosti za zabune i konfuziju. I u emotivnom segmentu nemojte zaključivati na prečac – itekako je moguće da se vi i voljena osoba niste razumeli dobro.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Recept za čoko moko tortu
Prethodni artikal
ČOKO MOKO TORTA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.