The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nedefinisano raspoloženje, naročito u drugom delu dana. Niste sigurni da li su potezi koje želite da povučete pravi, pa ćete oklevati sa inicijativom. Dan je dobar za kreativnost i nove ideje. Iznenađenja u ljubavi čekaju i one zauzete i one slobodne Ovnove.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Svesni ste da imate velikih obaveza koje treba završiti, ali trenutno nemate pravu rešenost ni volju da im se posvetite. Otaljavaćete svoj posao i samo čekati trenutak da odete kući. Partner vam može popraviti dan, ali samo ako se opustite i prepustite. Ne razmišljajte ni o čemu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U dosta ste dobrom raspoloženju tokom ovog dana, ali ćete imati osećaj da kasnite i da ne uspevate da uskladite sve obaveze. Moguće je da ćete morati da odložite sastanak koji vam je bitan. Nove osobe su u vašem okruženju, unose vam zainteresovanost i želju za komunikacijom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Trudite se da pokrenete jednu situaciju u poslovnom segmentu i ne dopada vam se što dobijate nedefinisane odgovore ili odlaganja. Ne odustajte od onoga što ste namerili. Osećate veliku potrebu za emotivnim partnerom, ali ga nemojte pritiskati svojom preteranom brižnošću.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Imate veliku inicijativu i želju da neke situacije pokrenete, ali ćete ipak morati da se zadovoljite delimičnim uspehom. Niste sigurni kakav ste utisak ostavili na jednog poslovnog saradnika. Dan kada se u emotivnim relacijama treba okrenuti ka strasti i ne pokretati bitnija pitanja.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Muče vas neke situacije u poslovnom segmentu, ali ćete se truditi da date svoj maksimum i pokušate da ih razrešite ili ispravite. Imate zanimljive komunikacije sa saradnicima danas, možete dobiti i novu ideju. Osećate veliku prisnost i bliskost sa voljenom osobom, dobar dan za emotivni susret.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Može biti povremenih nesporazuma u komunikaciji sa kolegama ili poslovnim saradnicima. Nemojte dozvoliti da se neke stvari zalaufaju, presecite ih na vreme da ne bi otišle u neželjenom pravcu. Neko vam šalje vrlo intenzivne signale o svojoj zainteresovanosti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Teško ostvarujete komunikaciju sa jednom osobom u poslovnom okruženju. Imate osećaj da vam druga strana nešto zamera ili da krije neke stvari od vas. Iako se voljena osoba trudi da vam ugodi, niste spremni za potpunu otvorenost i prepuštanje nežnostima. Imate određenu zadršku.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ponadali ste se da ćete jednu veću obavezu uspeti da završite tokom današnjeg dana. Međutim, okolnosti su se promenile i verovatno je da ćete morati da date prioritet drugim stvarima. Zbunjeni ste nečijim ponašanjem jer ne znate da li flertuje sa vama ili se samo ponaša prijateljski.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Niste sigurni da li je poslovni partner ili saradnik zaista bio iskren u obećanjima prema vama. Ne preispitujte previše, ionako će vreme ubrzo razrešiti ovu situaciju. Emotivni partner je čas nežan, čas odsutan i prosto niste sigurni kako da se postavite prema njegovim promenama ponašanja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neki poslovni saradnici se ne pridržavaju dogovora sa vama, ali još uvek ćete imati strpljenja da vidite u kom pravcu će se situacije ovde odvijati. Ako vas voljena osoba optužuje da flertujete ili da se nekorektno ponašate prema njoj, razmislite – možda i jeste u pravu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Jako vam smeta što vam je saradnik obećao nešto u prethodnim danima, a sada se izvlači i traži opravdanja za sebe. Niste zadovoljni odvijanjem situacija i osećate pritajeni bes. U izuzetno ste romantičnom raspoloženju, ali ne uspevate da nađete dovoljno vremena za partnera.

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: