dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.07.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Situacije na poslu su se pokrenule i povremeno nećete znati čemu pre da se okrenete. Prija vam ovo angažovanje, ali ste u isto vreme zabrinuti da li ćete uspeti sve da završite. Komunikacija sa voljenom osobom je dobra.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Priliv pozitivne energije i danas ćete lakše izlaziti na kraj sa poslovnim obavezama. Drugačiji pristup problemima pomaže vam da brže dođete do cilja. Voljena osoba će biti iznenađena vašom inicijativom, ali joj prija što joj se posvećujete.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ne možete više da čekate da se neke situacije odugovlače i prolongiraju, i insistiraćete da druga strana završi svoje obaveze prema vama. Dan kada je moguće novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da vam postane značajna.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vreva i gužva na poslu vam smetaju, ali i čine da se i vi aktivirate što više možete. Uspevate dobro da se snađete i budite sigurni da ćete završiti planirano na vreme. Odličan dan za susrete sa osobama koje su vam interesantne.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Uspeli ste da završite posao u poslednjem trenutku i možete da se opustite. Doduše, ovo opuštanje će biti kratko, jer su novi zadaci ispred vas. Jedna osoba vam posvećuje svoju punu pažnju i ne možete da poreknete da vam to prija.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako je posla preko glave, prija vam akcija. Drugi će vas ometati upadicama i skretanjem pažnje na sebe, pa će vam biti potrebno mnogo strpljenja. Nešto napetiji odnos i sa šefovima. Vreme je za izlazak sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Iako ste želeli da obaveze ostavite za narednu sedmicu – moraćete da se prihvatite posla. Skloni ste da okrivljujete druge za nešto što ste vi uradili. Smeta vam što se prijatelj meša u vaš emotivni odnos i skrenućete mu pažnju da to ne radi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Očekujete da neko ispuni obećanje i pomogne vam oko poslovnog projekta, i više je nego verovatno da će to i učiniti. Drugi vam čine usluge. Nestrpljivi ste da se susretnete sa nekim ko jako privlači, tu osobu ne možete da izbacite iz misli.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako ste obaveze odradili kako treba, poslovni partner nije zadovoljan. Ne dopada vam se što su njegove reakcije burne, iako realno nema razloga za to. Pokušajte da napravite kompromis, mada će to biti teško i biće vam potrebno mnogo strpljenja.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ono što se dešava u kolegijalnom okruženju ne prija vam i kvari vaše planove. Moraćete da se snalazite u situacijama koje niste očekivali. Ipak, rasteretićete se večernjim satima, jer je ovo vreme kada će sve ono što je vezano za emocije ići dobro.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Svesni ste bi trebali da se posvetite obavezama, ali su vam misli na drugoj strani. Okupirani ste finansijskim prilivom kojeg nestrpljivo očekujete. Takođe, neko vam je „izvukao tlo pod nogama“ i jedva čekate nastavak komunikacije.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas ćete sve raditi u poslednjem trenutku. Vodite računa o svojim troškovima i nemojte „bacati“ pare na nepotrebne sitnice. Duboka emocija i potreba da sa voljenom osobom provedete što više vremena zajedno. Uživajte.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.