dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.08.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Tokom celog dana ćete osećati napetost, a sve zbog mnoštva obaveza koje čekaju da ih završite. Krajem dana iscrpljenost i potreba za odmorom. Nemate mogućnosti za susret sa osobom koju priželjkujete, ali ćete intenzivno održavati komunikaciju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Osećate da informacije koje dobijate ne odgovaraju pravom stanju situacije koja vas interesuje. Pokušavate, ali trenutno ne možete da dokučite šta je po sredi. Misli usmeravate ka nekom ko nije vaš emotivni partner. Ne možete da se oduprete privlačnosti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ne svidja vam se u kom se pravcu odvija dogovor ili poslovna situacija. Od vas se očekuje da pređete preko uslova koji vam ne odgovaraju. Ne odgovara vam trenutna situacija između vas i osobe koja vam se dopada, ali ne znate kako da je promenite.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sve ide u onom pravcu koji ste i očekivali. Neko od kolega se može otvoreno suprotstavljati vašim predlozima, ali imate podršku od nadređenog. Tokom dana će vam više puta padati na pamet osoba iz prošlosti. Razmišljate da li vredi pokušati ostvariti kontakt.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Imate sreće u dogovorima. Potrebno je da bolje organizujete obaveze I više im se posvetite. Shvatate da morate da promenite neke stvari kod sebe, ako želite da se voljena osoba povede vašim primerom. Stalo vam je do stabilnosti vas kao para.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Zastoj koji doživljavate u onome što ste planirali, samo je kratkotrajne prirode. Nema potrebe za nestrpljivošću i potenciranjem na napetim situacijama. Sve će se srediti brže nego što mislite. Osećate izvesnu vrstu nepoverenja kada je voljena osoba u pitanju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dan odličan za bilo šta što je vezano za lični segment ili za aktivaciju oko privatnih poslovnih dogovora. Neko vam dolazi sa predlogom koji će biti teško odbiti. Shvatate da ste završili sa nekim osobama, ali još uvek osećate neku vrstu tuge ili sentimentalnost.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Saradnici ne mogu „pročitati“ o čemu mislite, razmišljate i u kom pravcu su usmerena vaša interesovanja. Veliki emotivni poticaj u vama, probuđena senzualnost i romantičnost. Neke stvari se ne usuđujete da kažete voljenoj osobi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neke stvari su došle na svoje mesto i sada objektivnije i jasnije vidite situacije oko kojih ste angažovani.  Napravite listu prioriteta, mnogo posla je pred vama. Shvatate da ste zapostavili potrebe voljene osobe i pokušavate da smislite način kako da to ispravite.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Obično se prilagođavate drugima i njihovom tempu rada. Danas je trenutak da se poslovna okolina prilagodi vama. Dobre radne sposobnosti i aktivnost. Uz emotivnog partnera se relaksirate i na taj način opuštate od napornih momenata na poslu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

I sami shvatate da vam je prisustvo jednog saradnika neophodno, ali ne možete da podnesete provokacije sa njegove strane. Dosta vam je ubeđivanja i pravdanja svojih postupaka. Imate intenzivan susret sa jednom osobom zasnovan na jakom flertu i strasti.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

U prvom delu dana dobro raspoloženje, ali nekako kao da nalećete na osobe koje vas „mrače“  i unose vam nemir. Kako dan bude odmicao i vi ćete postajati sve ćutljiviji. Ovome će doprineti i nemogućnost emotivnog partnera da provede više vremena sa vama.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.