dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.10.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Sve u poslovnom segmentu danas funkcioniše stabilno. Šta više, postoji mogućnost i za finansijske prilive ili zaradu kroz lične poslove. Izađite sa prijateljima, danas je dan novih poznanstava i velike energije na polju ljubavi.  

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Može biti neugodnih situacija i u poslovnom okruženju, ali i u odnosu sa partnerom. Baš iz tog razloga biće vam potrebna smirenost i mogućnost da hladne glave rešite neke stvari i „spustite loptu“, a to danas imate.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Sve što danas funkcioniše, funkcioniše na brzinu, koliko god vi pokušavali da budete mirni ili da se prilagodite okolnostima. Obavezno ugovorite izlazak sa prijateljima, jake mogućnosti novih poznanstava. Pojedinima je u izgledu i avantura.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Razgovor sa nadređenim ili nekim ko vam je izuzetno poslovno važan, promeniće mnogo toga. Ne žurite sa odlukom ako niste u potpunosti sigurni u nju. Osećate privlačnost prema jednoj osobi sa kojom poslovno sarađujete.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

I vama su tokom današnjeg dana naglašene velike promene koje će se manifestovati kroz polje planova i polje pozicije. Moguće je pokretanje značajnih dogovora. Potrebna vam je veća smirenost u odnosu sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Itekakva mogućnost finansijskih dobitaka. Ako ulažete novac u nešto, potrudite se da to budu odmerene sume, ne rasipajte se. Ne zaboravite da se rizik ne isplati baš uvek. Tajni seksualni kontakt ili početak neobaveznog odnosa.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Promene su naglašene i one će se odraziti na vašu poziciju, status, karijeru. Tokom ovog dana vama lično stoji blaga nervoza i svadljivost, ali ćete uspevati da se obuzdate. Sa partnerom obavezno izađite, potrebno vam je da se opustite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Očekivali ste da se neke stvari promene, ali se niste nadali da će se to desiti toliko brzo i tolikim intenzitetom. Bićete više nego zadovoljni dešavanjima. Provlače vam se kroz glavu misli o budućnosti sa voljenom osobom, pravite planove.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ako danas imate poslovnih obaveza, ili ćete ih iskulirati ili na brzinu odraditi. Ono što se vama „smeši“ jeste vezano za emotivni plan, ali i za svaku vrstu provoda, uživanja. Podržana su i nova poznanstva kao i planovi za kraće putovanje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas su kod vas moguća okupljanja sa bliskim ljudima i porodicom. Dan je dobar i u emotivnom segmentu jer vam može doneti jedno jako lepo poznanstvo sa osobom koja će vas svojom duhovitošću i individualnošću odmah osvojiti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nešto će vas danas naterati na pokret. Ili će vam se otvoriti mogućnost za kraći poslovni put, koji bi mogao da bude dosta isplativ, ili ćete sa nekim dragim ljudima odlučiti da provedete vreme. Šta god da je od ovoga, rezultat je dobar.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

 Nemiri i tenzija u odnosu sa kolegama. Napeta atmosfera na poslu. Malo ćete impulsivno trošiti novac, ali ste dobro raspoloženi jer je finansijski segment stabilniji. Možete danas u velikoj meri srediti odnos sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.