dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.10.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan kada sve završavate u poslednjem trenutku. Dosta uzbuđenja i napetosti, ali ćete biti zadovoljni. Potrebno vam je da se relaksirate, a to ćete najbolje uraditi u kontaktu sa osobom koja vas jako interesuje. Flertovanje, dobra komunikacija.  

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Osobe kojima ste okruženi od vas očekuju pomoć. Moći ćete da pronađete pravi savet ili podršku za njih, jer praktično i racionalno sagledavate sve situacije. Intenzivno ćete razmišljati o jednoj osobi, stoji mogućnost pokretanja jačeg kontakta.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Još jedan dan kada ne uspevate da ostvarite ono što ste planirali i kada vam se čini da uopšte ne funkcionišete na način koji je potreban. Voljena osoba vas vrlo nervira svojim ponašanjima, ali olako prelazi preko svih vaših primedbi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Postupci osoba iz vašeg poslovnog okruženja vam smetaju i teško ćete uspevati da prikrijete nezadovoljstvo i ono što osećate. Ipak, trudićete se da bitne relacije ne pokvarite. Prema voljenoj osobi ipak nastupate sa nežnošću i pažnjom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Poučeni lošim dešavanjima iz prethodnih dana, danas ćete drugačije reagovati u kontaktu sa bitnim poslovnim partnerom. Dobar momenat da oduševite sagovornika. Odličan dan za emotivne kontakte, bilo da ste zauzeti ili slobodni.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Jedna poslovna problematika vam teško pada, ali ste svesni da ovom pitanju morate što pre da se posvetite. Potražite pomoć od onih sa kojima radite. U dobrom ste raspoloženju i lako ostvarujete kontakte sa suprotnim polom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Lakše ćete uspevati da privedete kraju obaveze i ostaće vam više vremena za lične prioritete ili za odmor. Napravite dogovor za susret sa prijateljima ili sa voljenom osobom. Potrebno je da isplanirate na vreme sva dešavanja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Lakše rešavate situacije jer ste uporni, oštroumni, i ubedljivo delujete na sagovornike. Dan je odličan i za emotivna pitanja, pa iskoristite popodne i veče za susret sa voljenom osobom. Ako ništa drugo – pravac sa prijateljima u zabavu ili provod!

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Odlično ste raspoloženi jer su do vas stigle informacije koje ste očekivali. Nestrpljivo očekujete razvoj situacije sledeće sedmice. Pravo je vreme da se više nego do sada angažujete u komunikaciji sa osobom koja vam je simpatična. Jači kontakti.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vrlo dobro ste shvatili šta je ono što ste radili pogrešno i trudićete se da danas to i promenite. Svesni ste da je pravo vreme da povučete konkretnije i odlučnije poteze. U odnosu sa voljenom osobom ste posvećeni, pažljivi i spremni na kompromis.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nervoza postoji, ali ćete izlaziti na kraj sa njom. Imate mogućnosti za ostvarenje prilično dobrog poslovnog kontakta. Obavezno izađite sa osobom koja vam je već neko vreme zanimljiva – pravi je momenat da pokažete zainteresovanost.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dobro raspoloženje koje ćete prenositi onima sa kojima radite. Drugi primećuju da se vaš pristup obavezama promenio. Lako funkcionišete. Potrebno je da se više otvorite prema nekome ko vam je interesantan i zanimljiv.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Posni sitni kolači
Prethodni artikal
POSNI SITNI KOLAČI

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.