dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.11.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U prvom delu dana ćete imati osećaj da nekako teško izlazite na kraj sa svim situacijama. Energija će se promeniti u popodnevnim satima, kada ćete se osećati mnogo bolje i podsticajnije, spremno da budete u pokretu i okruženi nekim dragim osobama.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas ćete u toku prepodneva rezimirati sve ono što ste postigli u prethodnoj nedelji. Niste nezadovoljni, ali ćete smišljati načine da stvari promenite i poboljšate. Povremeno varnice u komunikaciji sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Burna radna nedelja je iza vas, malo ste premoreni, a teško je da ćete danas imati velikih mogućnosti da se opustite. Ili ste nekome dali obećanje ili imate društvenu obavezu koju morate ispuniti. Nećete u početku biti dobro raspoloženi, ali kako dan bude odmicao – sve ste bolje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Prepodne vam je prilično mirno, doduše pomalo statično, ali to će vam odgovarati pošto vam je potrebno da se opustite. Učinite danas nešto za sebe, odmorite se, jer mi se čini da ćete u večernjim satima opet biti u nekoj „akciji“ moguće sa voljenom osobom ili simpatijom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ćete moći da se posvetite sebi, ali i svojim ukućanima. Prilično ste iscrpljeni, pa će vam odgovarati mirna i opuštena atmosfera. Napunićete se pozitivne energije taman dovoljno da u popodnevnim satima možete da ostvarite sastanak koji vam je vrlo zanimljiv.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

U toku prepodnevnih sati očekuje vas malo veća gužva i obaveze koje niste planirali. Taman ćete misliti da ćete morati da jurcate ceo dan, ali će vas popodne ipak razuveriti. Tada je itekako moguće da se posvetite ukućanima, porodici, ali i svom odmoru.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako kažemo da ste danas rešili da se opustite i posvetite sebi, to verovatno znači da ćete potrošiti veću sumu novca, jer je za vas trenutno najbolji način za tako nešto – kupovina i izlazak sa prijateljima. No, evidentno je da je pred vama jedan lep i podsticajan dan za sve.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pred vama je savršen dan za sve, a naročito za posvećenost sebi. Nekako ste tokom prethodne nedelje sebe i svoje potrebe potiskivali u drugi plan, a sada shvatate da vam je itekako potrebno da se opustite. Verovatno ćete se povući u kuću, čitati, odmarati se.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

I vi ćete u toku prepodneva biti okupirani obavezama i smatrati da nećete uspeti da pronađete vremena da udovoljite sebi I opustite se sa voljenom osobom. Ipak popodne donosi dobre mogućnosti baš za tako nešto, jer ćete biti puni energije i spremni na akciju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas predstavljate šarmantno, zanimljivo i podsticajno društvo i više osoba će poželeti da bude u kontaktu sa vama. Ipak, vi ste nekako najviše raspoloženi za najbliskije prijatelje ili za voljenu osobu i njima ćete posvetiti najveći deo svog vremena.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas sve polako, sve natenane. Daćete sebi vremena da se odmorite, naspavate, protežete u krevetu koliko god to budete mogli. Tako opušteni spremni ste prvenstveno za druženje sa prijateljima. A možda i neki šoping padne kao opcija.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vaši su planovi za današnji dan više nego dobri, ali u prepodnevnim satima ćete morati malo da se ubrzate ukoliko imate nameru da ih sve i ostvarite. Nemojte smetnuti sa uma da će popodne doneti neke nepredviđene situacije, pa ćete se odjednom naći u žurbi.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.